Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kpopperek! Van itt olyan, aki...

Kpopperek! Van itt olyan, aki azért akar vékony lenni, mert az idolok vékonyak?

Figyelt kérdés

Én amióta kpopper vagyok, próbálok fogyni, mert az idolok mind olyan szép vékonyak.

17/l

167cm/64kg

2017. aug. 5. 17:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
NE akarj olyan vékony lenni mint ők, mert (és ezt ők is elmondják) nagyon sokat szemvednek érte, és egészségtelenül vékonyak ha le akarsz fogyni, magadét fogyj, és csak az egészséges kereteken belül. Nézd meg a BMI-t, a magasságodhoz ajánlott ideális testsúlyt (itt általában megvan adva egy ideális súly, és +-5 kg ami még az egészséges határon belül van.
2018. jún. 5. 17:03
 12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyit hogy BMInél + ideális testsúlynál több oldalt nèzz meg, mert néhol irreálisan magas, néhol meg irreálisan alacsony. A tiedet megnéztem és 51.6kg - 69.4kg között van a magasságodhoz egészséges testsúly, a BMId normális (nem sovány, nem túlsúlyos) az anszolút ideális súlyod pedig 61, kg lenne. De ezek csak számok, szerintem a legfontosabb hogy a szélső értékeken ne menj túl, közötte meg az hogy jól érezd magad, és szépnek gondold magad.
2018. jún. 5. 17:15
 13/13 Mircsy01 válasza:

még pár éve nagyobb súlyban voltam, mint most, de hozzáteszem, hogy kisebb is voltam, talán ezért tünhetett úgy.. Már nem tudom. Most 165cmrel vagyok 50kg,tavalyig jónak tartottam, de elkezdtem K-poppot hallgatni és már nem úgy látom. Szeretnék egy kicsit fogyni, de nem olyanra, mint ők. Nekik teljesen más a testük is, náluk ez a normális, nálunk már betegesen nézne ki, ezért csak egy minimálisan szeretnék..

15/L

2019. szept. 24. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!