Mikor lett Paul Street ennyire felkapott?
Kérdésre a válasz: sztem több okból lett most ennyire felkapott egyrészt vannak nagyon para témai amik sokakat érdekelhetnek másrészt a korosztályához képest valoban értelmes h szexszimbólum azt nem tom de valóban nem néz ki rosszul úgy általában véve egész helyes, stb. Ez mind hozzájárult ahhoz h hirtelen felkapott legyen és az h hirtelen népszerűbb lett további érdeklődést generált nincs ezzel baj :))
Amúgy tény h sztem is vannak gyerekes megszólalásai én a boomeres videónját láttam az sztem picit gyerekesre sikerült ilyet sztem felnőtt nem mondana és h igen se ebben a stílusban de ne feledjük h ő meg majdhogynem gyerek csak 18 éves az h sok lány rajong érte és néha vannak egyesek számára gyerekesnek tűnő v legalább kevésbé szimpatikus megszólalásai az normális és az h rajonganák érte persze nem baj az amit nem megy el egy kicsit veszélyes irányba a rajongás addig tök normális de ez minden hírességnél így van:))
"Azt meg hagyjuk már, hogy nem ő irogatott az Izás kérdéshez fullra látszik, hogy ő volt az. Ott is ugyanezt nyomatta."
Az nem én voltam, ez tévedés. Igazából a rajongás azért zavar, mert amikor én voltam 18, akkor traumám volt valaki miatt. Viszont az igaz, hogy ma 23 évesen járok a szaktársammal, csak 18 évesen átéltem egy traumát. Ennyi a helyzet. A szaktársas szöveg igaz volt és az is, hogy azt a kérdést amit idelinkelt valaki, sose láttam eddig. Mostanra 23 évesen már van barátnőm és jól kijövök vele, 18 évesen se voltam szűz, viszont azzal kezdtem, akivel nem kellett volna kezdenem, majd kb tönkrementem. Ennyi a szitu. Ezért írtam eddig ennyit. Hiába van az életem rendben ma, a régi trauma zavar, talán nem vagyok rajta totálisan túl, pedig azt hittem. Amikor elolvastam ezt a kérdést, eszembe jutottak a régi dolgok, így rápörögtem. Visszatérve az önbizalomra, ma nincs vele bajom, viszont ha eszembe jutnak a régi dolgok, visszaemlékszem és átmenetileg megint úgy érzem magam. Mielőtt a mostani barátnőmmel összejöttem, pont egy fiatal lánnyal voltak a bajok. Remélem így érthető.
Évek óta követem a munkássagait. Régebben én is nagyon helyesnek találtam.
Azóta változott az ízlésem, személyiségem. Nem mondom, hogy nem helyes, de én nem találom egy 10/10-es srácnak.
Egy nagyon intelligens, okos fiúnak látom és nagyon szeretem a videóit. Ahogy látom, érettebb a gondolkodása, mint a korabelieknek.
Kérdésedre válaszolva, úgy gondolom, körülbelül 1 éve lett felkapott, mikor nemcsak para videókat készített. Még. hozzátesszük a pár hónapja elindult Szemetesláda sorozatát és tényleg felfelé ível a feliratkozók száma a csatornáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!