Mikor lett Paul Street ennyire felkapott?
60-as számú válaszoló: Honnan tudod, hogy soha nem fognak összejönni
vele? A jövő bármit hozhat, és attól még, hogy kicsi az esély arra, hogy mondjuk Ati összejön valakivel (pont egy rajongóval), simán lehet, hogy valahogyan egymásbaszeretnek. Mivel Magyaroszágon él, nem látom akadályát, hogy miért ne jöhetne össze akármelyik rajongójával.
A másik meg: miért hisszük, hogy irigy vagy? Abból, hogy folyamatosan ugyan azt szajkózod: hogy te mennyire jó pali vagy és bárkit megkaphatnál, meg neked van már párkapcsolatod. Nagyon jó haver, de nem arra vagyunk kíváncsiak ahogyan flexelsz :D Próbálj meg más érveket felhozni talán... Szimplán fogadd el, hogy változnak az idők, így az ízlés is változik sok ember számára. Lehet ami régen sexynek számított, az most cringe, ezért van új ideál a lányoknál ;D
63-as
persze, van olyan celeb, akiről lerí,hogy nem egy észkombány, de itt most nem ez a helyzet. szerintem az alapján, ahogyan az Ati összeállítja a videóit és ahogyan beszél bennük, értelmes embernek lehet beállítani (sőt akár átlagon felülinek is hisz sok 18 éves úgy beszél sokszor, mint egy kisiskolás, míg ő megválogatja a szavait).
A külsőről meg ennyit: nem jöhet be mindenkinek, de nagy rajongótábora van és ezt csak simán el kell fogadni. Nem kell minket meggyőzni arról, hogy szerinted csúnya vagy nem vonzó. Neked nem az nekünk az... ennyi.
"60-as számú válaszoló: Honnan tudod, hogy soha nem fognak összejönni"
Nem 100%, csak ha valami 99.99% akkor szoktam biztosra mondani. Nyilván nem 100%, hogy sose jönnek össze, hanem 99.99%. Figyeljetek rám, sosem mondtam, hogy én bárkivel összejönnék. Egy dolgot mondtam nektek, van barátnőm és nem érdekel más lány. Ennyit mondtam. Mellesleg Ariana Grandénél szerintem sok szebb nő van csak az ismeretségi körömben. Persze, ők nem híresek, ezért nem kellenek annyi palinak. De Ariana szerintem tényleg nem olyan szép. Viszont továbbra se tudta nekem senki megmondani, hogy mire vagyok irigy. A rajongókra? Engem nem érdekelnek, van párom aki szintén gépész szakos, ennyit mondtam eddig. A tudására? Szerintem a szakomon nem lenne jobb nálam. Akkor mire? Mondjátok meg. Mert irigyezni, tudtok, viszont 1 konkrét dolgot nem hallottam eddig, hogy mire. Én sose tagadtam a rajongótáborát, viszont az ami nekem megvan, az neki nincs meg. AMi neki, az meg nekem nincs meg. Akkor mire is irigykedjek?
Mar megbantam, hogy kiirtam ezt a kerdest, de haragudjatok😅
Ati ha itt vagy, toled is bocsanatot kerek, mondanam, hogy remelem jol szorakozol a valaszokon, de... :D
"A másik meg: miért hisszük, hogy irigy vagy? Abból, hogy folyamatosan ugyan azt szajkózod: hogy te mennyire jó pali vagy és bárkit megkaphatnál, meg neked van már párkapcsolatod."
Akkor mondjátok meg, hogy mire vagyok irigy, ha annyira tudjátok. Mellesleg keresd már vissza, hogy mikor írtam, hogy nekem olyan nagyon sok nőm lehetne. Van 1 barátnőm ugyanúgy gépész, mint én. Viszont ti vagytok azok, akik 1 példát nem mondtatok eddig. Irigyeztek oké, viszont miért vagyok az? Erre a mondatra kérek választ. Talán a barátnőm is őt akarja? Vagy a szakomon ő jobb lenne? A nagy betűs válasz: NEM. Dupla NEM. Hogyha megmondjátok nekem, akkor beismerem. Csak sajna nem tudtok ilyet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!