Paul Street mitől hízott meg?
Kérdező, én is leálltam a cigivel, e-cigit vettem, amit nem szívok olyan gyakran, mint régen a cigit szívtam.
A cigi gyorsítja az anyagcserét, ha elhagyod, belassul.
Nem törvényszerű a hízás, ha elhagyod, főleg, ha nem helyettesíted kajával, mint pótcselekvést, de van, akire felmegy így is egy kis súlyfelesleg.
A másik pedig, hogy tavasz óta nem volt suli és most leszámítva azt, hogy van, aki unalmában evett, okozhatott még hízást azt, hogy nem a szokott módon cselekszed meg a mindennapjaid, pl nem mész suliba, nem mászkálsz odabent, nem érnek a különböző ingerek, nem jössz haza, nem készülsz a következő napra, stb. Én pl márciusban kerültem home officeba és pl a tízórai már alapból kiesett egy idő után, hiszen nem volt szükségem a plusz energiára, elvégre nem történt meg a reggeli után a beutazás, nem az irodai környezetben kellett a munkát ellátnom. Az elején még nem akkora intenzítással jött a munka, ezért a kezdetekben ettem tízórait, sőt egy csoki is belefért délután, de a szervezetem egy idő után jelezte, hogy nem kell a tízórai, se a nasi, mert nem használja fel, odáig meg lehet, hogy felszedtem egy kicsit, mert a tükörben mintha ezt látnám, bár az utolsó mérésnél kb 1 kg plusz volt.
Most, akik emiatt híztak iskolások, valószínűleg leadnak a súlyukból, hiszen visszaáll az eredeti napi ritmusuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!