2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, 2 éve kb. En is csak olvastam
2020. aug. 2. 16:51
3/9 A kérdező kommentje:
Valaki??
2020. aug. 3. 12:34
4/9 anonim válasza:
Mire kell az neked egy fotó egy épp népszerű, de holnap talán már el is felejtett videós ovis barátnőjéről?
5/9 anonim válasza:
A 4-esnek mondanám fogalmad sincs kiről van szó. Ő nem tipikus ostoba, tömegtermék. Egy intelligens srácról van szó.
6/9 anonim válasza:
5
Sehol sem írtam olyat, hogy ostoba lenne. Én még a San Andreas-os, Nagylábas videója idején találtam rá, és az nem ma volt. Akkor még tényleg nem volt tömegtermék, de mára az lett.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom miért kell mindenkire ráaggatni a tömegtermék jelzőt, aki széles körben elterjedt. Igen, mainstream lett. És? Nekem ugyan úgy tetszenek a véleménykifejtős, stb videói. Nem érzek minőségbeli romlást nála.
8/9 anonim válasza:
Egyszer megdobtam egy rendezvényen egy üres pet palackal és nem vett észre a marha :))))
9/9 Vicces.lány válasza:
Szoval van egy Music Channeles interjuja amiben elmondta hogy nem volt szerelmes. De nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!