Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mikor lett Paul Street ennyire...

Mikor lett Paul Street ennyire felkapott?

Figyelt kérdés
Régebben is néztem már a videoit, de nem emlékszem, hogy ekkora felhajtas lett volna körülötte. Most viszont minden tele van vele, kommentekben a lányok megőrülnek érte.
2020. szept. 29. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
49%
20+osoknak is tetszik.
2020. okt. 6. 13:06
 42/85 anonim ***** válasza:
49%
21 vagyok es meg igy is azt mondom, hogy nem semmi az a fiú.
2020. okt. 6. 14:43
 43/85 anonim ***** válasza:
90%
Én is azt mondom, hogy nem semmi, pedig pasi vagyok. Én csak azt mondom, hogyha szétnézek az egyetemen, látok nála férfiasabb, jóképűbb fickókat, konkrétan bármelyik szakon. Biztos tetszik sok huszonévesnek is, viszont sok 20-25 éves fickót tudnék mondani, aki jobban bejönne nekik. Tehát ő egy jóképű tinigyerek, semmiképpen se szexszimbólum. Én ezt mondom. Viszont van nála okosabb, férfiasabb és jóképűbb is, bár ő is átlag feletti, viszont mint tinigyerek. Ennyit mondtam.
2020. okt. 6. 16:22
 44/85 anonim ***** válasza:
Huszonéves korosztály és a tizenéves korosztály teljesen más. És a szépség is relatív
2020. okt. 6. 16:30
 45/85 anonim ***** válasza:
46%
Nem relatív, hanem szubjektív. Ezt a videói nézegetése nem tanította meg neked? Talán akkor mégse csak a videóin kéne szocializálódni? Mellesleg egy gólya az egyetemen 19 éves kb. Ő most fog érettségizni nemsokára, nem? Akkor eléggé egy korban van egy 19 éves gólyával. Vagy a 18 és a 19 között nagy a különbség? Valaki mondta, hogy ő 18. Erre mondtam azt, hogy ő egy jóképű tinifiú, viszont a szexszimbólum mondjuk egy 35 éves izmos pasi, nem egy tini, akinél a korabeliek között is vannak jóképűbbek, férfiasabbak. Azt meg továbbra se tudom, hogyha én összejöttem a szakomon egy szép nővel, akkor miért legyek irigy valakire amiatt, mert hozzád hasonló tinik csorgatják a nyálukat, plátói, soha nem beteljesülő módon?
2020. okt. 7. 00:00
 46/85 anonim ***** válasza:
Xd
2020. okt. 7. 04:42
 47/85 anonim ***** válasza:
Min nevetsz ennyire? Én is szeretnék.
2020. okt. 7. 13:16
 48/85 anonim ***** válasza:
100%

45#

Mondd még el párszor, hogy hány nőnek kellesz,könyörgöm. Eddig még csak kb. 12-szer írtad le szerényen. Valószínűleg ennyire élettelen lenne az, aki bármikor kufircolhatna a szaktársaival. Nagyon b*ssza az egód, hogy egy 18 éves fiút szexszimbólumnak hívott valaki. Gondolom mert te nem néztél ki így 18 évesen (TUDOM TUDOM, MOST MÁR EGY CSOMÓ SZAKTÁRSAD EPEKEDVE VÁGYIK RÁD), esetleg még szűz voltál, ennyire értelmes sem voltál, tehát savanyú a szőlő. Ez még érthető is lenne, ha csak egy féltékeny vele egyidős lennél, vagy ha nem te lennél az, aki arról papol, hogy Ati úgy néz ki, mint egy gyerek. 23 évesen arról próbálsz meggyőzni mindenkit így látatlanban, hogy jó pasi vagy, ami szintén elég gyerekes és nem igazán kelti azt az érzetet, hogy igazat mondasz. Atit gyerekesezed le, aki valószínűleg már több lánnyal feküdt le, mint te, mégsem szokta így világgá kürtölni, (eleve kit érdekel??? Te rugózol ezen, ugyanakkor azt mondod, hogy nem ez határozza meg ki mennyire jó pasi, akkor most miről beszélsz?) ezen el lehet gondolkozni.

2020. okt. 12. 18:51
 49/85 anonim ***** válasza:
100%

#48 mert valószínűleg így van. Kell a mérnöknőknek az egyetemen. Persze persze. Annyi a különbség, hogy ez nem igaz.

Ati viszont kell több ezer lánynak 😏

2020. okt. 12. 19:33
 50/85 anonim ***** válasza:
0%
El felejtettem ezt a kérdést, mindenesetre erre válaszolok. Igen elég érdekes nekem az, hogy egy kamasz szexszimbólum, aki ránézésre nem is vehetne alkoholt. Ha engem kérdeztek, egy ilyen Hugh Jackmanra lehetne mondani, hogy az, ezért érdekel annyira ez a téma, hogy miért ő. 18 évesen nem voltam szűz, ha érdekel. Úgyhogy ne tippelj látatlanban. Fogalmam sincs, hogy ő hány nővel volt, mindenesetre nem lennék olyan biztos benne, hogy többel. Illetve azt árulja el valamelyikőtök, hogy ha valakit 500 ezer tini lány néz, hogy a búsba kéne kevesebb nőnek, ha egyszer többen ismerik? Mellesleg abban igazatok van, hogy több lánynak kell, hiszen többen ismerik. Annyi a különbség, hogy annak az adott nőnek aki nekem kell, speciál én is kellek és járunk, ti pedig a százezredik rajongók vagytok, akik sose lesznek az adott sztárral együtt, itt ti álmodoztok.
2020. okt. 12. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!