Mért utáljátok Justin Bieber-t?
öszintén szolva Justin Bieber hangját nem nagyon szeretem.
nem azt mondom, h utálom, mert az nem igaz, de ez a lassú zene meg ez a hang nem a stílusom.
szval nem utálom, csak nem hallgatom a zenéjét, mert nem jellemző rám.
(de én is elismerem, hogy nagyon jol néz ki.
de nem hinném hogy pár évnél tovább ismert lesz...)
Mert ilyen hülyék rajonganak érte:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__1010203-mi-j..
Mert biztos vmi gazdag kölök gyereke akinek apuci intézkedett....
Egyébként csajok terén jó ízlése van, a klipjeiben elég jó muffok vannak!!!
"Mellesleg Autodidakta módon tanult meg gitározni, zongorázni, dobolni és trombitálni.
(Autodidakta = magát tanító)"
2 válaszom van erre (új válaszoló vagyok)
- ez gyönyörű, de egyiket se használja. mint ahogy senkit nem érdekel hogy tudsz-e spanyolul, ha kertésznek mész
- Richie Sambora (a Bon Jovi gitárosa) szintén autodidakta módon tanult meg gitráozni (azon kívül még játszik vagy 17 hangszeren, 40 éves fejjel megtanult még egy sereg újat)
De egy kicsit másképp gitározik, mint Justin. Autodidakta módon nehéz tanulni, ez tény. De nem mindegy, hogy autodidakta módon megtanulsz valamit úgy, mint az átlag alsó harmada, vagy úgy, hogy a világ egyik legjobb gitárosa leszel. Én autodidakta módon tanultam meg rajzolni. Megveszed egy képemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!