Akik szeretnek olvasni azok miért kerülik nagy ívben ezt a rovatot?
Legalábbis 3-ból 2. Ezt valaki nekem árulja el, hogy mi mi mi mi az oka ... Mert én hülye vagyok úgy látszik, így nem értem.
Az, hogy nem kerülik szerintem nem merülhet fel ha nem így lenne válaszolók is lennének nem csak kérdezők. És egy kérdéshez nem egy, kettő, jobb napon hat válasz lenne, hanem beszélgetés különböző könyvekről, jellemekről, történetekről, gondolatokról. Nem?
Én szeretek olvasni, és havonta végigpörgetem a kérdéseket, de a 90%-a a kérdéseknek nem nekem szól, vagy nem érdekel. Én már kinőttem a HPfanction, tiniirodalom korszakból, a fantasy meg a sci-fi sosem érdekelt. Kérdezni meg nem szoktam, mert 1) ekem meg nem jutnak eszembe olyan kérdések, amiket nem tettek fel 600x, 2) látom, hogy nem az a társaság jár ide, akinek hasonló lenne az érdeklődési köre regények terén, 3) a technikai jellegű kérdéseimet máshol teszem fel.
Egyébként meg a goodreads.com meg a moly.hu olyan tekintetből jobb, hogy oda csak olvasni szerető emberek járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!