Mi a címe Wattpadon annak a könyvnek, ahol fogadásból szeretnek egymásba?
Figyelt kérdés
Régóta vagyok Wattpad felhasználó és ez idő alatt sajnos elvesztettem egy-két könyvemet... van, amit kerestem, de olyan is, amit nem hiányolok. Ez a könyv sajnos az elsőbe tartozik.
Röviden a történet.:
- Két testvér, (ha jól emlékszem féltestvérek és rövid az ismerettségük idelye)akik teljesen különböznek. Az egyik rossz tanuló és csalódást okoz a szüleinek. A másik jó tanuló és megbeszélik, hogyha valamelyikük előbb beleszeret a másikba akkor tanulni fog a fiatalabb. Össze is jönnek a végén,közben van egy féltékeny ex is, meg részegen buliznak...stb.
Valakinek ismerős? Előre is köszi!
2018. ápr. 18. 14:47
1/1 anonim válasza:
Szia! Tudom, melyik történetre gondolsz, de valószínűleg az író törölte :/ Próbáltam megkeresni, de nem adta ki. Mivel voltam teljesen biztos a címében, rákerestem az írójára, de már nem volt a könyvei között az, amit te keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!