Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik szeretnek olvasni azok...

Akik szeretnek olvasni azok miért kerülik nagy ívben ezt a rovatot?

Figyelt kérdés

Legalábbis 3-ból 2. Ezt valaki nekem árulja el, hogy mi mi mi mi az oka ... Mert én hülye vagyok úgy látszik, így nem értem.

Az, hogy nem kerülik szerintem nem merülhet fel ha nem így lenne válaszolók is lennének nem csak kérdezők. És egy kérdéshez nem egy, kettő, jobb napon hat válasz lenne, hanem beszélgetés különböző könyvekről, jellemekről, történetekről, gondolatokról. Nem?

2018. nov. 3. 19:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Semmiként felfogtam, csak abban nem értünk egyet, hogy ez ok arra, hogy kalap kabát. :) És csend meg hullaszag legyen ebben a rovatban.
2018. nov. 7. 09:32
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
De, ez ok arra. Akik aktívan kommenteltek azok abba fásultak bele, amiket írtak, emiatt már nem is nagyon néznek be ebbe a rovatba.
2018. nov. 7. 09:35
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

Igaza van az előző válaszolóknak, én is erről beszéltem,.

Nem lehet még annyi kritikát sem írni, hogy jó az ötlet, de vigyázz a szóismétlésekre vagy a vesszőkre, azonnal lehurrognak.

Pedig ezzel csak finoman akartad kifejzeni, hogy az illetőnek rendkívül korlátozott a szókincse, és szörnyű a helyesírása.

Mert az itteni "írók, költők" 99%-a nem olvas normális könyveket, vagy egyáltalán nem olvas.

Így pedig nehéz lesz íróvá válnia, de ez a vélemény is falrahányt borsó.

Aki valóban szereti az irodalmat és rengeteget olvas, az előbb-utóbb maga is megpróbálkozik az írással, több-kevesebb sikerrel.

De ha a siker inkább kevesebb, azt is be kell látni.

Csak ezt ezen az oldalon nem érti meg a legtöbb makacs posztoló, akinek - ahogy írtam -, nem az olvasás a kedvenc hobbija.

2018. nov. 7. 10:22
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
(A 12. hozzászóló voltam.)
2018. nov. 7. 10:24
 25/31 A kérdező kommentje:
Na meg ha már ez a játék, akkor azt is mondtam, ha olyan kérdés van ami egy könyvről kérdez: nektek hogy tetszett, mi a véleményetek róla, miért, niért nem stb. Na ez is, van hogy nem hetekig, hanem örökre üresen áll. Pedig nem manga, nem képregény, meg hasonló, és kétlem, hogy aki olvas még nem hallott róluk sem az íróiról, és nincs véleménye. Na?
2018. nov. 7. 10:53
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

#25 Hát.. Néhány ilyen kérdésre emlékszem régebbről, az egyik valami kortárs, erotikus, nyálas, csajos förtelem volt, a másik meg már nem emlékszem, miről szólt, de ott is feljött a torkomon az epe.

Elég kicsi az esélye, hogy pont kifogsz valakit, aki éppen mostanában olvasta el azt a bizonyos könyvet (hat éve olvasott könyvekről nem nagyon dumál az ember), tetszett neki, hagyott benne nyomot, és van ideje/kedve hosszasan írogatni róla.

Korábban írtam: A beszélgetős kérdések fele a Harry Potterről szól, és a franc egyen meg, ha hülyeséget mondok, de szerintem egy ember küldi be szinte az összeset :D (valósággal gyártja őket, akárki is az, ez persze nem baj)

2018. nov. 7. 15:09
 27/31 anonim ***** válasza:
96%

25-re:

Erre ott a Moly, könyvenként, de írókként is lehet véleményeket keresni; ismertebbeknél ez több száz értékelést jelent. Itt nem fognak az emberek oldalakat visszanézni, hátha az épp olvasott könyvükről kérdezett valaki ilyet, max. ha nagyon megfogta vagy feldühítette a kötet, akkor használja a keresőt. Rengeteg regény jelenik meg évente, tehát van miből válogatni, így kicsi az esélye, hogy épp akkor olvassa valaki, amikor másban ez a kérdés felmerül. A többség nem emlékszik hosszútávon olyan jól az általa olvasott művekre, hogy évek múltán is pontos, értékelhető választ legyen képes adni velük kapcsolatban.

2018. nov. 7. 16:00
 28/31 anonim ***** válasza:

Tegnap feltettem egy kérdést Stephen King egyik művével kapcsolatban, nézd meg, hány normális válasz érkezett rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..

Bár ez olyan műfaj, amelyet én nem kedvelek, reméltem, hogy a sok sci-fi vagy thriller-imádó közül valaki mégiscsak válaszol.

Hát tévedtem!

Olyan kérdés rengeteg van, hogy mi a kedvenc könyved, de arra már senki nem kíváncsi, hogy miért, és hogy mi ragadott meg benne.

És ha - mint a link is mutatja - konkrét könyvről kérdezel konkrét választ várva, a nagy irodalomkedvelők csak a távollétükkel tüntetnek.

Már csak ezért sem lehet itt irodalmi vitába kezdeni egy-egy könyvről.

2018. nov. 8. 23:24
 29/31 A kérdező kommentje:
Jogos. A tartózkodóknak itt is gratulálok. Az ember azt gondolja, komolyan néha, hogy nem is az elméjükkel olvasnak csak a szemükkel... Más különben mért ne lenne mondandójuk a dologról.
2018. nov. 9. 08:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindenki el tudja dönteni, hogy van-e kedve csevegni a könyvről, amit olvasott. Én szeretek beszélni róluk, egy-egy könyvön annyit lehet gondolkodni, mint olvasni, de ezek szerint mások nem.
2018. nov. 9. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!