Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik szeretnek olvasni azok...

Akik szeretnek olvasni azok miért kerülik nagy ívben ezt a rovatot?

Figyelt kérdés

Legalábbis 3-ból 2. Ezt valaki nekem árulja el, hogy mi mi mi mi az oka ... Mert én hülye vagyok úgy látszik, így nem értem.

Az, hogy nem kerülik szerintem nem merülhet fel ha nem így lenne válaszolók is lennének nem csak kérdezők. És egy kérdéshez nem egy, kettő, jobb napon hat válasz lenne, hanem beszélgetés különböző könyvekről, jellemekről, történetekről, gondolatokról. Nem?

2018. nov. 3. 19:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: fel van ütve a témakör a sok fanfiction-hercegnővel, meg az önjelölt "én is író leszek, hiába nincs hozzá érzékem, de 12 évesen most ez a hype a suliban"-gyerekkel. Minőségi irodalmat egyik sem olvas, csak a trash-t gyártja vagy terjeszti vagy követi.
2018. nov. 3. 19:58
 2/31 A kérdező kommentje:
Világos, de talán nem is az irodalmi zsenik gyülekezete hiábyzik, hanem bárki aki tud olvasni és teszi is, hót mindegy mit. Hm?
2018. nov. 3. 20:02
 3/31 A kérdező kommentje:
Pl nem kukacoskodok de minden könyv könyv. Annak aki a Harry Potterről kérdez esetleg nem egy irodalmi nobel díjjas válasz kellene csak néhány olvasó aki véletlenül olvasta, vagy legalább tud róla nem? És most nagyon messze nyúltam mert én pl még nem kérdeztem a HP-ről de olvastam.
2018. nov. 3. 20:07
 4/31 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi, most nem érek rá válaszolni, mert lefoglal az olvasás.

Amúgy gyakran szoktam nézegetni ezt a rovatot.

2018. nov. 3. 21:19
 5/31 A kérdező kommentje:
Mind elfoglaltak vagyunk, talán nem túl különböző dolgoktól.
2018. nov. 3. 21:33
 6/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom, elvileg lehetséges lenne, de annyiféle könyv van, hogy nehéz közös kedvenceket találni.

Gondolom mindenki főleg a kedvenceiről tudna oldalakat írogatni.

2018. nov. 3. 23:10
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

"És egy kérdéshez nem egy, kettő, jobb napon hat válasz lenne, hanem beszélgetés különböző könyvekről, jellemekről, történetekről, gondolatokról. Nem?"

Ez nem fórum, hanem egy kérdés feltevő oldal, ahol arra az egy kérdésre válaszolnak csak, ez az oldal célja és a szabályzatban is benne van, hogy a válaszolók a kérdésre feleljenek csak.

2018. nov. 3. 23:12
 8/31 A kérdező kommentje:

6: miért kéne közös kedvenc? Egymáséról nem kérdezhetünk?

7: nem akarom kioktatásnak venni, úgyhogy: és ha a kérdésre válaszol az nem szubjektív? Eddig úgy tudtam egymás véleményére vagyunk itt kíváncsiak bármiről. Az a felfoghatatlan, hogy adtól kímélnek meg itt.

2018. nov. 3. 23:37
 9/31 anonim ***** válasza:
95%

A kérdések fele a HP-ről szól, a másik fele meg a wattpados rémségekről.

Nagyon ritka egy-egy olyan kérdés, ami alatt lehet dumálni.

2018. nov. 4. 10:11
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon elsősorban kérdésekre válaszolnak. Beszélgetésre ott van a Moly.
2018. nov. 4. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!