Ajánlanátok olyan könyvet (ket) amivel rászokok az olvasásra?
Mindenkinek más stílus jön be, kortól és nemtől is függhet.
Fantasy-hoz Narnia Krónikái, Harry Potter, Vándorsólyom Kisasszony Különleges Gyermekei, Tintaszív, Lőpormágus trilógia.
Krimihez Agatha Christie könyveit javaslom. Főleg Poirot történeteket.
James Dashner: útvesztő trilógia+2 előzmény könyv ? (disztópia, a főszereplők úgy 16-18 körüliek, van belőle film bár az nem az igazi és a vége is összevissza van) [link]
Dan Wells: nem vagyok sorozatgyilkos ? (ez 6 részes, a főszereplő itt is 16 körül van, hát félig krimi félig thriller szerűség és ha jól tudom van belőle film) [link]
Én személy szerint imádom ezeket és vagy háromszor végigrágtam magam mindegyik könyvön szóval csak ajánlani tudom;)
Elcsépeld, de Harry Potter.
Filmben mit szeretsz? lehet hogy jó lenne valamelyik könyvadaptáció eredetijét elolvasni, pl Marsi (a mentőexpedíció) vagy Lazacfogás Jemenben, A titkos kert -annyiféle lehetne, de nem tudom, mit szeretsz, egyáltalán hány éves vagy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!