Milyen konyveket ajanlanatok olvasasra?
Nyugalom tengere
Callie & Kayden sorozat
Utánad a sötétben
Zuhanás
Tökéletes kémia sorozat
A nyár amikor megszépültem
Nincs nyár nélküled
Sötét elmék:
Egy nap alatt olvastam ki mert annyira beszippantott h nem bírtam letenni :D kb a jelenben játszódik, a lényeg h a gyerekeknek mutáns képességeik lesznek és minden gyerek egy "rehabilitációs" táborba kerül. A könyvben az játszódik le hogy egy fiatal lány hogy szökik meg és hogy hogyan éli túl.A végén nagyon meglepődtem, azt hittem falnak megyek XD de jó kis könyv
Modern boszorkány:
Ez is jó kis könyv csak kicsit az a fajta amelyiknek olvasása közben azt mondogatod hogy na ki gondolta volna mégis?! Az a tipikus kiszámítható könyv, egy nőről szól akiről kiderül hogy boszorkány és boszorkányos dolgokat csinál majd az egész könyvben XD De ez egy kicsit gagyi
A beavatott:
Ez hasonló minta sötét elmék, csak itt az emberek külön csoportokban élnek (tulajdonságok szerint:bátrak,önfeláldozók stb.)
jó kis könyv
a témához közel ezek vannak amiket ismerek, de jó kis krimi A fiú
és most olvasom éppen a Vének háborúját, ez pedig egy schi-fi eddig nagyon tetszik
nem tudom tudtam-e segíteni mivel fiú vagyok és nem igen szeretem a hasonló témákat, illetve én csak nemrég kezdtem olvasgatni :D
Bocsi, drámai és romantikus könyveket nem nagyon ismerek, de imádom:
Exodus
Éhezők vidadala (mindhárom kötet)
Lányok regénye (ennek is van vagy három kötete)
Harry Potterek
A beavatott
Dan Brown könyvek
Anne sorozat (ebben van szerelem is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!