Melyik Stephen King konyvet ajanlanatok elolvasara?
Állattemető
Általában semmi se tud megrázni egy könyvben, de ebben volt egy-két olyan rész, hogy éjszaka felültem az ágyamban, miközben olvastam.
A borzalmak városa
A Setét torony sorozat
Hasznos holmik
Nem jön szememre álom
Rémület a sivatagban
A 3 as válaszolóval egyet értek, még sorolhatná.. King minden konyve zseniális...
Nade persze függ attól is hogy milyen típusú könyvet szeretnél karjaidban forgatni. Ponyvaregény tipus, az első szerelemről és a felnőtte válásról: Joyland
Kemény horror: Minden sötét csillag sehol. (ez egy borzongatóan fantasztikus köny mely négy külön álló történetet tartalmaz) Végítélet. Ujjá születés.Állatemető. Az. Borzalmak városa.
Inkább krimi mint horror: Mr. Mercedes sorozat. Ezzel lehet nagy erőket hívok ki magam ellen de én a Ragyogást és az Álom doktort is ide sorolnám, de ezek persze bőven tartalmaznak már horrort. Illete a mesteri reménytelenség könyvét a Tortúrát is ide sorolnám.
És még oly sokat hagytam ki: Christine, A két rózs, Carri, Cujo, Setét torony sorozat ( bár ez egy nagyon az író eredeti stilusatol elrugaszkodott könyv), Bilincsben.
És a végére hagytam a legjobbakat, King vitán felül mesteri író, és minden könyve érték, mégis a személyes kedvenceim a novellás könyvei: Napnyugta után, Éjszakai műszak, Rémségek bazára, Remény rabjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!