Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen konyveket ajanlanatok?...

Milyen konyveket ajanlanatok? 15/l

Figyelt kérdés

Valami jo fantasy konyvet szeretnek olvasni, leginkabb az angyalos vampirosokat szeretem. Ezek a kedvenc konyveim:

Csitt csitt sorozat

Luxen sorozat

Evernight sorozat

Vervoros rabsag

A halhatatlansag szabalyai

Gyonyoru titkok muzeuma

A lanyok olykor harapnak

Csodak kora

Valami ezekhez hasonlo konyveket tudnatok ajanlani?

2017. aug. 30. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Pokoli szerkezetek és a többi CC könyv. :)
2017. szept. 2. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:

(Az első vagyok). De egyébként mivel 15 éves vagy, és lány, ajánlok neked egy könyvet: nem mítikus, teljesen hétköznapi dolgok vannak benne. Szívzűrterápia strébereknek.

A cím ne ijesszen meg, esküszöm, hogy nagyon érdekes. Egy pánikbeteg lányról szól, meg egy olyan fiúról, aki totál az ellentéte. Én bár "kicsit" idősebb vagyok mint te, de nagyon lekötött, érdekesnek találtam a srác jellemfejlődését.

2017. szept. 2. 08:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben,elfogom olvasni. Koszonom szepen.
2017. szept. 2. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem vámpíros, se nem angyalok, inkább démonok, tündék, fél tündék, alakváltók, boszorkányok...vannak benne

Sarah J Maas üvegtrón sorozat

2022. jún. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!