Sztetek Stephenie Meyer fogja valaha folytatni a Twilightot?
A Twilightot már folytatta.
De nem elég négy rész? Ha nektek, rajongóknak nem is, ő biztosan szépen megszedte magát ennyiből, és esze ágában sincs folytatni.
Olvastam, nem vagyok nagy rajongó, de mondjuk még egy résznek még örülnék. Nekem nagyon kevéskének tünt az a rész ahol már Bella is vámpír, arról még szívesen olvasnék. És biztosan tudná folytatni ha akarná, rengeteg mindenről lehetne még írni, többek között azokról, amiket írtál.
Személy szerint sokkal jobban örülnék annak, ha a host-ot folytatná, engem az valahogy sokkal jobban megfogott:)
Vagy folytathatná mindkettőt...:)Vagy legalább a Midnight Sun-t...
De a Host-ot szerintem mindenképpen kellene folytassa.
Az azért elég kiábrándító tényleg, hogy miután kiadta ezeket a könyveket abbahagyta az írást. Ha jól tudom 2008-ban jelentetett meg utoljára könyvet (leszámítva a mostani Bree Tanner-t, de az csak egy eclipse-kiegészítés, nemsok újonnan szerzett kreativitás kellett hozzá), és már itt van 2010 és még mindig nem csinált semmit...
Mintha tényleg csak a pénzért csinálta volna...:( ha ez igaz, akkor elég szomorú a helyzet. Nem akarom ócsárolni Stephenie-t, mert szerintem jó író, csak ez így olyan fura...
pénz beszél kutya ugat...
legalábbis szerintem... Lehet, hogy lesz, ha olyan ajánlatot kap akkor biztos... de kitudja, így is van elég pénze szóval... ugyanolyan mint J.K. Rowling esze ágában sincs mást írni amíg el nem fogy a pénze (ami nem mostanában lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!