Szerintetek érdemes folytatni? Jó a sztori? (regény)
Itt van egy link, feltöltöttem netre. Nem kell végig olvasnotok, ha nem akarjátok, elég ha csak "belellapoztok". Szeretném meghallgatni a véleményeteket, szerintetek milyen lett? Érdemes- e folytatni? Jól van megírva? Nem túl sablon? (mikor el kezdtem, akkor még nem voltak ilyen témájú könyvek, maximum csak egy kettő) Írjátok meg a véleményeteket, kérlek! :))
Van itt egy kedves lány aki időnként felteszi a kérdést a könyvével kapcsolatban.Mindig az angyalok,és démonok a téma.Esetleg nem te vagy az??
Ha nem te vagy akkor meg is van a válaszom a kérdésedre.
Nem te vagy az egyetlen aki ebben a témában ír,és bizony nem érdekfeszítő könyv.
Én imádok olvasni.Elkezdtem ezt is..De pár lapozás után sem kötött le,így abbahagytam a további olvasását.
Talán a tinik között lesznek lelkes rajongóid,de aki nagyon sok könyvet olvasott(és bizony ebben a témában is)azt nem fogod tudni lekötni.
De ettől függetlenül én sok sikert kívánok a későbbiekben is.
37/N
Hát a jóslat, az csak egy ideiglenes cím, mert nem találtam jobbat, és majd elhangzik benne egy, ami valószínűleg a főszereplőről szól :DD. A címet sosem tudom, hogy mi legyen. :D
Köszönöm szépen, és tizenhat éves vagyok! :)) Tényleg nagyon köszönöm! Annyira örülök, hogy kaptam pozitív kritikákat is! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!