Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok már Leiner Laura...

Olvastátok már Leiner Laura ég veled c. könyvét? Ha igyen, milyen volt?

Figyelt kérdés
Jobb mint Az SZJG?? Vicces,vagy inkább szomorú?hány éveseknek ajánlájtok?

2017. dec. 27. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb, mint az SzJG, nekem személy szerint ez lett az egyik kedvenc könyvem Leinertől (a másik a Bábel).

Vicces is, szomomorú is.

Nekem a kedvenc karakterem Kornél és Lóri. Bár inkább Kornél. :)

A 13-16 éveseknek ajánlanám leginkább.

Megválaszoltam minden kérdésedet. :)

2018. jan. 18. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
En egyszeruen imadom. Komolyan, mar mar jobb mint a Bexi (vagy csak regen olvastam? 😂) Most pont tel van, az a depis hangulat, amikor ki sem akakrok lepni a hazbol, 1 nap alatt elolvastam. Otletes az alapsztori, es nagyon megfogott, a vegenel mar terden allva konyorogtem, hogy feletse el a multat es ne buntesse magat azert mert jol erzi magat. Szjg nem nagyon fogott meg, ez a konyv ezerszer jobb, de kinek mi. Alapvetoen szomoru a hangulata, de a humor azert mindig ott van. 😂 Kornel es Csenge a kedvencem, na meg a a szarvasbogar 😂😂.
2018. jan. 21. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy komolyabb hangvételű könyv. Leginkább azok tudják értékelni, véleményt mondani, akik hasonló helyeztben voltak/vannak (itt valamelyik szülő halálára gondolok).
2018. febr. 15. 15:54
 14/15 Hadritica ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem hasonlít az SzJG-re. Egy kicsit szomorkás a hangvétele, de fantasztikus lett. Engem megnyert!!!
2018. márc. 15. 19:14
 15/15 anonim válasza:
Imádtam! Anyukám épp most olvassa és ő neki is nagyon tetszik.😊
2018. okt. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!