Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura könyvei közül...

Leiner Laura könyvei közül melyiket olvastátok már és melyik tetszett a legjobban?

Figyelt kérdés
jöhet vélemény is :)
2015. júl. 25. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindet! <3 de nekem személy szerint a Bábel tetszett nagyon
2015. júl. 25. 21:10
 2/6 Gyémántlány ***** válasza:
55%

Az egész Szent Johanna Gimit elolvastam, majd a Bábelt, és az Akkor szakítsunk-ot is.

Az SzJG nagyon tetszett, megvolt a varázsa annak az álomvilágnak, amit az írónő felépített. A karakterek is többnyire eredetiek voltak.

A Bábelnél tűnt fel először, hogy a SzJG-s karakterek visszatértek, csak máshogy hívják őket. De a humor és a pörgősség azért még így is elvitte a hátán a történetet.

Az Akkor szakítsunk viszont már borzalom volt! Nem is tudom, hogy bírtam elolvasni egyáltalán. Idegesítő főszereplő csaj, kiszámítható végkifejlet, nulla csavar vagy konfliktus, sablon karakterek.

Nem is értem ezek után miért vettem a kezembe a Késtél-t, de megtettem. Az első öt oldalig jutottam. Kérdés alert: MIÉRT NEM LEHET NORMÁLIS NEVEKET ADNI A SZEREPLŐKNEK? Mindenkit valamilyen random tárgyról neveztek el, mint például Villanyóra, Síléc, Tolltartó, Számszeríj, Banánpucoló, Uborkareszelő. Esküszöm, inkább hívják a karaktert egyszerűen Sanyikának, de könyörgöm, normális emberi nevek! Nem hallott róla az írónő?

Tehát szépen, folyamatszerűen ábrándultam ki Laurából és a könyveiből. Ha a Bábel után szünetet tartott volna, vagy abbahagyta volna a tiniregények írását, azt mondanám, hogy ez az egész egy sikersztori volt, így viszont csak egy nagyon hosszú út, egyre mélyebbre.

Le leszek pontozva, tudom, de a véleménykifejtésnek mindig megvan a maga ára. Most bevállaltam.

2015. júl. 26. 14:09
 3/6 anonim válasza:

A szent johanna gimi,késtél,hullócsillag

nagyon jó ezeket ajálom

2015. júl. 26. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) sokat segítettetek
2015. júl. 26. 22:12
 5/6 anonim válasza:
Bábel az örök kedvenc az a legjobb!!! :)
2015. aug. 9. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Először elolvastam az SZJG-t, utána a Bexi sorozatot. Majd egy évvel késöbb az akkor szakítsunkot és a Bábel-t. Most készülök elolvasni az ég veled-et. De örök kedvencem mindig is a Bábel lesz💙
2018. máj. 20. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!