Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akkor Szakítsunk-ot olvastátok...

Akkor Szakítsunk-ot olvastátok? (lent)

Figyelt kérdés

Külföldön vagyok ezért sajnos csak júniusban tudom elolvasni:( De röviden összefoglalnátok pls., hogy miről szól? Kik a szereplők? Érdekességeket stb.stb..:)

Köszönöm!!:)(:

2014. márc. 22. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.. Én is külföldi vagyok :D
2014. márc. 22. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Nos tehát, arról szól:

Ugye Lia és Norbi szakítottak 24-én, ezután Lia teljesen depresszióba esik, de egy a legjobb barátnőjével való beszélgetés után úgy dönt elmegy arra,a bulira ahova közösen hívták meg őket, és Esztit és Csabit(az álombpárt) magukkal rángatja, mivel ő kocsival megy, hiszen a teljesen antiszociális testvérét(akinek a neve Szilveszter és ezzel mindig szekálják) sikerül elrángatni magával,hogy fuvarozza őt. Igen, csak hogy Csabival és Esztivel Norbi is megjelenik.Mivel Eszti elfelejtett szólni Csabinak miszerint Norbit nem viszik. Az utazás eléggé viccesre sikeredik, elindulnak ám kiderül,hogy korán van még ezért elmennek a mekibe, utána indulnak Szánkó bulijára, be is mennek egy bulira, csakhogy kiderül, az nem Szánkó bulija, egyébként ez fél óra múlva esik le, ezután elmennek egy discoba ahol csupa 80-as évekbeli szám megy, mivel egy retro dicso, itt is történik pár dolog, ezután elmennek a Vörösmarty térre ahol találkoznak Lia "ál"barátjával(akit Szilkóval rendeltetett oda hogy féltékennyé tegye Norbit aki elvileg randizni fog a szilveszteri bulin) akin elvileg randin van. Ezután még bejutnak egy céges bulira véletlenül, itt találkoznak Szilkó volt barátnőjével, innen kijutva lesz egy kis balhé, ezután végre nagy nehezen eljutnak Szánkó bulijába(előtte még történik pár dolog de azzal lelőnék még pár poént) ahol egy csomó minden történik.Itt egyébként az is kiderül,hogy hogyan jött össze majd szakított Lia és Norbi.Akik egyébként egész úton szekálták egymást.

Remélem nem sikerült túl hosszúra.

Szereplők:

Lia

Norbi

Csabi

Eszti

Anna

Golyó

Ákos

Brigi

Miklós

Szilkó

Szánkó

Era

Ennyire emlékszem, az egész történet pedig Budapesten játszódik. :)

Remélem értettetek valamit belőle:)

2014. márc. 22. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
És Liáék Árpádföldön laknak, a buli pedig Budatétényben van.
2014. márc. 23. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:
köszii:D
2014. márc. 24. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!