Van értelme megvenni az Akkor Szakítsunk-ot Leiner Laurától?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 10:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs, mert nem szeretem az ilyen stílusú könyveket. Ha te szereted, akkor meg nyilván van. Ez szubjektív dolog.
2/7 anonim válasza:
Ismerőseimnek tetszik, én még nem olvastam. Ha nem vagy benne biztos, hogy kell neked, akkor kérd kölcsön valakitől/ vedd ki könyvtárban. :)
3/7 anonim válasza:
Én megvettem ,elolvastam ,átlagos volt. A SZJG illetve a Bábel is szerintem jobb volt ,szóval ,ha elakarod olvasni inkább könyvtár ,és így utólag a megvásárlásáról van akinek van értelme ,van akinek nincs. Ez attól függ ,hogy te szereted e az ilyesmi könyveket.
4/7 anonim válasza:
Olvastam az SzJG-t és a Bábelt is, szerintem sokkal jobbak voltak, mint az Akkor szakítsunk.
Kényszerből olvastam csak végig, nem tetszik a történet, a szereplők is sokkal gyerekesebbek, erőltetettnek érzem a humort is.
21 évesen olvasom, kíváncsi voltam mi ez a nagy rajongás a könyv iránt, így a véleményemet nem a kamaszfejjel írom.
Még egy megjegyzés - érdemesebb lett volna karácsony tájékán kiadni a könyvet, napsütésben szerintem mindenki nyárias könyvre vágyik, nem borongós, hideg szilveszterire.
5/7 anonim válasza:
Ha olvastad az SzJG-t és (vagy) a bábelt és tetszett akkor szerintem ez is tetszeni fog. Nekem személy szerint jobban tetszett mint a Bábel.
6/7 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de az tuti, hogy november és csütörtök. talán november 4-5-6-7-8-9. e környékén, mert 31-e után volt, mikor összevesztek nagyon, és renit rendbe teszi az anyja
7/7 anonim válasza:
Uhh. az előzőt nem ide akartam,bocsi :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!