1/17 anonim válasza:
Mindenképpen az Akkor szakítsunk :)
2/17 anonim válasza:
Szerintem egy könyvet se lehet össze hasonlítani másikkal :) (szerintem)
Mindegyiket másért szeretem :)
3/17 anonim válasza:
Mindegyik nagyon jó.Képtelenség választani.Aki inkább a nyári fesztiválózósabb könyvet szereti annak a Bábelt ajánlom.Aki inkább egy szilveszteri buli és egy szerelmi szálnak a fűződését akarja olvasni annak az Asz.
Aki pedig egy gimis lány mindennapi életét annak a SzjG-t ajánlóm!
4/17 anonim válasza:
Mind a három FANTASZTIKUS!*-* De leginkább az SZJG-t szeretem:)
6/17 anonim válasza:
Én a Bábelt nem olvastam,de szerintem az SzJG-t meg az akkor szakítsunkot nem lehet összehasonlítani.
7/17 anonim válasza:
Nekem az SZJG nagyon sok mindenben segített, 2x olvastam el mindegyik könyvet, és még azóta is sokat gondolkozom rajta. Én ezt ajánlom! :)
8/17 anonim válasza:
Mind a három nagy hatással volt rám és nagyon élveztem az olvasásukat. Nekem mindegyik tetszett és nem tudnék köztük választani!
9/17 annacica09 válasza:
Akkor szakítsunk! és Szjg!!:)♥#szeretjük az írónőnket#
10/17 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a Bábel. Az Akkor szakítsunk sztem összecsapott és erőltetett, az Szjg pedig túl hosszúra nyúlt, így a végére minden fantázia kiveszett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!