Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg-sek! Ti olvastatok az...

Szjg-sek! Ti olvastatok az szjg hatására olyan könyvet, melyet Reni is olvasott a könyvben? Ha igen, melyiket?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább volt sok olyan könyv amit már olvastam :D Például: A Legyek Ura, Huckleberry Finn, Isten veled, Villámlány (imádtam az egész sorozatot), Csillagpor, Philip Pullman: Északi fény trilógia meg a Tolkien könyvek. Az Abigélt meg filmen láttam. Sok jó könyvet olvasott Reni és egyébként olvasás közben mindig meg is jegyeztem magamnak hogy jé ezt nekem is kellene. :D Mondjuk a 100 év magányt a Moby Dick-et vagy a Katedrálist tényleg jó lenne elolvasni (bár ez utóbbit szintén megnéztem sorozatként azóta).
2015. júl. 17. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Eric Segal: Love Story

Claire Kenneth könyvek

Charlotte Bronte: Jane Eyre

de ezeket nem a SzJG miatt, hanem mert anya ajánlotta

Stephenie Meyer: Twilight sorozat

ezt sem azért, ezt még 12 évesen olvastam0

Szabó Magda: Abigél

ezt pedig már régebb óta akartam

Orwell: Állatfarm

na ez az egy, amit kimondottan azért. Nagyon tetszett, nagyon sokáig gondolkodtam rajta, még néha, ha szóba kerül a kommunizmus, mindig elgondolkodok ezen a könyvön.

2015. júl. 19. 18:05
 3/7 anonim válasza:
100%
Twist Olivér
2015. szept. 28. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak nekem tűnik úgy, hogy ennek az egésznek népnevelő hatása van? LL megírt egy könyvet, sorozatot, ami valamilyen egy semleges, szürke egér főhősnővel, akinek minden olvasmánya ugyanannyira tetszik (ilyen nincs, ezt olvasó emberként mondom), és felsorol egy csomó művet, és abban reménykedik, hogy a rajongók majd hátha elolvassák azokat is, és majd lehet az ő érdeme. (Nekem nem tetszett a SzJG).

Amit olvastam belőle, azt mind előtte, és attól függetlenül tettem.

Én amúgy arra lennék kíváncsi, vajon Leiner Laura olvasta-e ezeket a könyveket!

William Golding: A Legyek Ura

Jonathan Swift: Gulliver utazásai

Mark Twain: Huckleberry Finn kalandjai

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Washington Irving: Rip van Winkle / Az Álmos-völgy legendája

Gárdonyi Géza: Ida regénye

L. M. Montgomery: Anne otthonra talál

Charles Dickens: Karácsonyi ének

L. M. Montgomery: Anne az élet iskolájában

L. M. Montgomery: Anne válaszúton

L. M. Montgomery: Anne új vizekre evez

L. M. Montgomery: Anne férjhez megy

L. M. Montgomery: Anne családja körében

L. M. Montgomery: Anne és a Szivárvány-völgy

L. M. Montgomery: Anne gyermekei a háborúban

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Daniel Defoe: Robinson Crusoe

Stephenie Meyer: Twilight – Alkonyat

L. M. Montgomery: Váratlan utazás (Ezt eleve nem értem, miért tette bele, L. M. Montogmery sosem írt ilyen könyvet, ez a sorozatból készült. Ő az Arany Út és a Mesélő Lány című könyveket írta. LL helyében én inkább azokat tettem volna bele.)

Neil Gaiman: Csillagpor

J. R. R. Tolkien: A szilmarilok

Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe

Philip Pullman: Északi fény

Philip Pullman: A titokzatos kés

Philip Pullman: A borostyán látcső

Louisa May Alcott: Kisasszonyok

Fehér Klára: Bezzeg az én időmben

Gabriel García Márquez: Száz év magány

és még sok más, de lekésem a buszt, ha tovább irkálok.

2015. dec. 10. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Claire Kenneth könyveket kezdtem el olvasni(Neonfény a Nílus felett), illetve Szabó Magdától: Abigél.
2016. jan. 29. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

"L. M. Montogmery sosem írt ilyen könyvet, ez a sorozatból készült. Ő az Arany Út és a Mesélő Lány című könyveket írta."

Igen, de a neve alatt jelentették meg a sorozat alapján írt könyveket is, én is csak jóval később tudtam meg, hogy nem ő írta (az lett gyanús, hogy az Anne könyvekben van pár jelenet, ami ismétlődik a VU-ban... na azokat ő az Anne-hez írta, csak az Anne-filmekhez nem használták fel, később a VU-hoz meg igen, átírva, hogy Sara legyen benne, és aki a forgatókönyv alapján írta a regényeket, az meg beleírta a könyveibe.

2016. máj. 22. 19:09
 7/7 anonim válasza:
Legyek ura, és az Abigél
2021. nov. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!