Olvastatok mar a szent johanna gimit? En csak azt nem ertem hogy ez a rentai reni egy elo szemely mert ha o irta a konyveket (amiben az o kalandja vannak) akkor mert leiner laura van a konyv folee irva? Ezt nemertem. Xd
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 17:07
1/9 anonim válasza:
Reni egy kitalált karakter, és ha van névhasonlóság, akkor az a véletlen műve
Leiner Laura írta a sorozatot, nem pedig Rentai Renáta!
Ez csak egy képzeletbeli tinilány, akinek a mindennapi életét olvashatjuk el
2/9 anonim válasza:
Laura írja Reni képzeletbeli naplóját. Laura képzelte/képzeli el Reni mindennapjait, és írta/írja le őket Rentai Renáta személyében.:)
3/9 anonim válasza:
Laura írta E/1-ben, Reni személyében, aki egy fiktív karakter
4/9 A kérdező kommentje:
ohh ertem koszonom.
de akkor ugy volt hogy ezeket a kalandokat laura elte at csak megszemelyesiti magat reni neveben??
2012. dec. 31. 20:46
5/9 anonim válasza:
Neeem, Laura az egészet elképzelte és leírta, úgy, MINTHA ő lenne Reni. Szóval az egész kitalált.:)
7/9 anonim válasza:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
8/9 A kérdező kommentje:
jó de a könyv azt irja hogy egy IGAZ történet ami itt és most játszódik. akkor nem is igaz ha kivantalálva:OO
2013. jan. 23. 16:57
9/9 anonim válasza:
átvitt értelemben igaz. olyan történet, ami akármelyik tinilánnyal megtörténhet. pl. holnap bemegyek a suliba, és meglátok egy űbermenő srácot, totál beleszeretek, blablabla, na ezzel valóra is vált az SzJG egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!