Nekem nincsen meg a Szent Johanna Gimi 7-es és tudni szeretném, hogy mi történik benne! Nem tudná valaki leírni? (Már olvastam rövid összefoglalót, de az nem mond sokat)
És nem is fogod megkapni? Mert ha de, akkor szerintem ne olvasd el mert úgy már nem lesz olyan jó amikor elolvasod, de ha nem akkor itt van:
-Kinga és Zsolti szakítanak
-Kinga és Dave összejönnek
-Kinga abbahagyja a versenyszintű lovaglást
-Reni azt mondja Arnoldnak, hogy szeretné ha nem keresné többet
-Cortezt a szülei rá akarják venni, hogy költözzön Amerikába, de Cortez nem akarja itt hagyni Renit <3
-És az utolsó oldalon van, hogy Reni kap egy ösztöndíjat Párizsba, de szerintem (legalább is nagyon remélem) nem használja fel, hanem itt marad, de a szüleinek még nem mutatta meg, és ha megmutatja, a szülei valószínűleg azt akarják, hogy menjen Párizsba
-Vladár nem szól Virágnak, hogy a suli, ahová Virág jelentkezik Szombathelyen van, és szegény Virág sír is, mert nem akar elmenni, de nem derül ki, hogy el fog-e
-Andris és Robi is Szombathelyre mennek majd
-Edina elájul az egyik keringőpróbán, és kiderül, hogy nem evett, hogy vékonyabb legyen
-Zsolti kitalálja, hogy hagyniuk kell maguk után valami emléket (mert jövőre ugye már nem ide járnak), és ezért mind a tizenketten húznak egy lapot, amin egy balhé van, amit év végéig meg kell csinálniuk :) Reni pl azt húzza, hogy annak a tanárnak, akit a legjobban utál, énekelnie kell egy szerenádot, vagy Corteznek el kell lopnia Máday vonalzóját :), és még pár kiderül, de ennyire már nem viccesek (csak azokat tudjuk, akik már megcsinálták, mert mindenkinek titokban kell tartani).
moly.hu/konyvek/leiner-laura-a-szent-johanna-gimi-7-utveszto/idezetek
ezen az oldalon tudsz olvasni egy csomó idézetet, ha érdekel :)
Kedves kérdező!
Látom már kaptál választ a kérdésedre, de én is szeretnék hozzászólni: remélem a szüleid meg fogják venni neked az
Szjg 7-et, mert szerintem ez az egyik legjobb része a sorozatnak, mint azt mát olvashattad a fentikben.
Reniék életében gyökeres változások vannak.Cortezzel egyre jobb a kapcsolatuk, bár még mindig elég zárkózott (sztem).
Mindenkin nagy a nyomás és már nem sok nyoma van a tavalyi viselkedésüknek. Igaz még mindig elég balhésak, a félévi osztályátlag 3,7 , ami a fiúk szerint elég tré.
Reni nagyon sokat hezitál, hogy hova menjen továbbtanulni,
de végül az ELTE BTK romanisztika szak francia szakirányt választja.
Eközben Cortez és Ricsi jövője egy-egy nagy kérdőjel, Virág, pedig Szombathelyre megy továbbtanulni.
Reni kapcsolata Vladárral még jobban romlik,eközben kilógások, keringőpróba, végzős sztrájk és grillparty kavalkádjába keveredünk.
Cortez összebalhézik a szüleivel és Reninek is állnia kell a sarat.
Remélem minél előbb a kezedbe kerül a 7. kötet!
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!