Olvastátok már Leiner Laura ég veled c. könyvét? Ha igyen, milyen volt?
Figyelt kérdés
Jobb mint Az SZJG?? Vicces,vagy inkább szomorú?hány éveseknek ajánlájtok?2017. dec. 27. 19:38
1/15 anonim válasza:
Nincs korhatárhoz kötve,egészen más , mint a SZJG, vannak benne szomorúbb részek, de az egész 3 részes kötet majd egy 2-3 hetet mutat be. Az 1. reszben a tábor előtti történesek vannak majd a tábor 4 napja ..
2/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó könyv lett. Teljesen eltér az SzJG-től, egészen más a hangulata. A főszereplő néha bizony elég depresszív hangulatban van, de azért Laura a humorát is beleadta, és szerintem mindenkit meg tud nevettetni a kötet.
3/15 anonim válasza:
Nekem az Ég veled jobban tetszett a karakterek meg a témája miatt, de ez teljesen egyéni. Az SzJG-ben Reni még inkább kislányos, teljesen átlagos problémákkal, kicsit hisztis is. Viszont rengeteg jó poén van benne és elég gyorsan lehet haladni a sztorival. Az Ég veled-ben Hannának sokkal komolyan problémái vannak, korához képest érett, próbál túljutni a múltján.Szerintem itt sokkal jobb a karakter-fejlődés, mint az SzJG-ben. A két sztori eléggé eltér, az SzJG ugye a gimiről szól, még az Ég veled egy tábort mutat be. Amúgy az SzJG-t én fiatalabbaknak ajánlanám, ők jobban együtt tudnak érezni Renivel. De pl mos újraolvasom 18 évesen és még mindig tetszik:) Bár lehet, hogy inkább a nosztalgia miatt, mert először 7 éve olvastam, de még mindig imádom! Remélem tudtam segíteni:)
4/15 anonim válasza:
Awww😻😻 nagyon jó. Szerintebb jobb lett, mint az, szjg, ennek érdekesebb, pörgősebb a story-ja. Van benne vicces és szomorú. Sztem 12-felfelé mindenkinek
5/15 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszokkal. Nekem sokkal jobban tetszett, mint a SZJG, pedig szjg fan vagyok :D Imádtam a szereplők humorát, és magát a történetet is. Na meg persze az új Cortezt/Márkot 😏
Megéri megvenni, kedvenc könyvem lett, és már alig várom a folytatásait :)
6/15 anonim válasza:
Nagyon jo volt ,nem hasonlít ,12-????évig,2 hetet mesél el,kulomdozo a többi regénytől ,és van benne szerelmi szál :)
7/15 anonim válasza:
Teljesen más, mint az Szjg.. Egyszer vidám, egyszer szomorú.. Hogy jobb-e? Más. Ez szerintem jobb szó rá. Viszont véleményem szerint 10-12 év közötti gyerek kibukhat tőle egy kicsit. Mert nem egy átlagos lányról van szó és esetleg megrémítheti a lány élete... Felfelé pedig nincs korhatár :)
8/15 anonim válasza:
Kellemes, könnyed olvasmány. Nem azt mondom, hogy Laura legzseniálisabb műve, de lehet, hogy csak nekem változott meg az ízlésem az SzJG óta. Vagy azért gondolom, mert még csak az első kötet volt. Kicsi Éhezők viadala beütése van, van pár szereplő, akiknek a jelleme eddig szinte minden könyvben benne volt. Ez párszor vicces, de egy idő után unalmas. Mindenféle spoilert érdemes elkerülni, és csak egy nevet láttam, de már az tönkretette az élményt. Egyébként egy vicces, spoiler nélkül izgalmas, szörakoztató ifjúsági regény.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem rossz bár kellpárnapblábnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!