Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Bexiről...

Mi a véleményetek a Bexiről amikor először olvastátok? Én most tartok a Késtél 63. oldalán de eddig túl bunkó Bexi stílusában nektek nem?

Figyelt kérdés

2016. dec. 21. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem, ha azt nézzük, hogy 17 éves, nem olyan bunkó. Nekem ez a kedvenc könyvsorozatom, végigolvastam az összes részét, Bexi stílusa nagyon sokat változik közben.
2016. dec. 21. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Éremes elolvasni! Lehet, hogy még Beki nem nyerte el a tetszésedet, de hidd el, sokat fog változni. Az eleje még kicsit amolyan ismerkedős stílusú, de majd ha elkezdődik a cselekmény, le sem tudod tenni.
2016. dec. 21. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia,a 63. oldal nem sok,de gondolom olvasgatod.Figyelj nagyon jó (én már a Valaholt is kiolvastam 3 óra alatt,és minig megfelelő helyzetben olvasok amúgy LL könyveket.Például az Akkor Szakítsunkot télen,a Bábelt nyáron,az Illúziót egyedül a szobámban olvastam.

Nagyon jó,és Beka nem bunkó.

#márker #Bexi #Körte #Pear :D #márxi márkcsintás :D ;)

2016. dec. 23. 01:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom,ha bexi stílusa neked bunkó,akkor nem ismersz kis tini ri*bancot,aki 17 éves.amúgy 63 oldal,nagyon is kevés,ahoz képest,amik a vége fele történnek.akkor nagy durránások vannak-pl a pavelin xd
2016. dec. 23. 13:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Már a közepén járok;) Tényleg nem ilyen csak stresszes szegíny gyerekXD KI A BÁNAT AZ A NAGY MÁRK?!😂😂😂
2016. dec. 23. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
NAGY MÁRK EGY ISTEN!!!❤
2016. dec. 23. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Nagy Márk!?! OLVASD TOVÁBB!!
2016. dec. 24. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem Bexi nem bunkó, én sokkal jobban bírom, mint Rentai Rinyagép Renátát, meg maga a könyvsorozat is izgalmasabb, fordulatosabb, szerintem humorosabb is. A többi főszereplő és a mellékszereplők sem sablonosak, némelyik akkor is elevennek hat, ha alig tudunk meg valamit róla. (Körte telitalálat, imádom! :D) Határozottan fejlődött az írónő a SZJG óta, eljutott arra a szintre, hogy várjam, mit talál ki legközelebb. (A Valahol végéig olvastam, basszus, ekkora cliffhangert ritkán látok, szerintem aki eddig nem olvasta, az tegye el jövő tavaszig, amikor meglesz a következő könyv :D)

Nagy Márk a férfi főszereplő, én amúgy nem bírom, a sokadik ilyen tahó menőcsávó a LL-regényekben. Mondjuk legalább egyénisége van a szupertökéletes Cortezzel szemben, akiről az ötödik könyvig csak annyit tudunk meg, hogy jól néz ki (tovább nem olvastam). Viszont egyre jobban az az érzésem, hogy Leinert egyszer pofára ejtette egy ilyen tahókirály, csak nem tudja elfelejteni, ezért a regényeiben éli ki, hogy milyen lett volna egy kapcsolat vele.

Mit tartasz bunkónak Bexiben? Szerintem egy kedves, érzékeny lány, akinek azért elég stresszes az élete, de helyén van a lelke és jól kezeli a bukkanókat az életében.

2016. dec. 29. 01:42
 9/13 anonim válasza:
100%

Bunkó? Szerintem egyáltalán nem! Azért összehasonlítani se lehet Gerivel szemben aki az elejétől a végéig qrva bunkó lesz! Ha csak egyet idézzek (vagy kettőt): "az a bizonyos cikk az 5.ben vagy az ominózus videó vagy az 1. részben amikor elmondta hogy Nagy Márk(❤) Bekinél "betegeskedik"". Szerintem undorító volt amit művelt.

Mondjuk Beki nagyon sokat változott onnan kezdve hogy " KI A BÁMAT AZ A NAGY MÁRK" odáig hogy "VALAHOL"

#márkerforever

2016. dec. 30. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Én nem is hasonlítottam Gerihez, de attól, hogy Geri nagyobb tahó, még Márk is lehet az. Nekem a Tomi volt szimpi, meg Aszádék valamennyire (bár túl gyerekesek) meg Evelin kertitörpe palija :D
2016. dec. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!