Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastatok már Stephen Kinget?

Olvastatok már Stephen Kinget?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani olyat Stephen Kinget amit olvastatok és nem tudtátok lerakni annyira jó volt? És mikor olvastatok Kinget először?
2016. okt. 25. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus író, a legtöbben a Ragyogás c. regényéből ismerik. Én a Joylandot olvastam tőle először, de mindegyik műve zseniális.
2016. okt. 25. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen nagyon szeretem. A kedvenc könyvem tőle A halálsoron.
2016. okt. 25. 20:49
 3/7 T.A.M.i válasza:
53%
Huh a kisállat temetőt vagy kedvencek temetője valami ilyesmi volt a címe. Végigolvastam, mert nem hagyok félbe könyvet. De rájöttem, hogy nem az én műfajom ... Nem bírtam a macskámat napokig a közelemben látni
2016. okt. 25. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem a könyveit, bár még nem olvastam tőle túl sokat. Amik nagyon tetszettek: Setét torony sorozat, Végítélet, 11/22/63.
2016. okt. 26. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. okt. 26. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, a kedvenc íróm:)

17 évesen olvastam tőle először (most 30 vagyok), a Cujo c. regényt. Imádtam! Azóta is az a kedvenc könyvem tőle, többször is olvastam már.

Eddig minden könyve amit elolvastam tetszett. A halálsoron, Állattemető, A két Rose, A remény rabjai. Ezeket emelném ki leginkább, de nekem az új könyvei is tetszenek (Újjászületés , 11/22/63, Mr Mercedes, Aki kapja marja, Rémálmok bazára)

Amúgy mindegyik magyarul megjelent könyve megvan már vagy 8 éve. Már csak az új megjelenéseket várom. Pont tegnap jelent meg egy itthon még ki nem adott régi, 1981-es regénye, Az átkozott út.

2016. okt. 27. 01:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ami tetszett: AZ, Duma Key.

16-17 éves koromban olvastam először Kinget.

2016. okt. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!