Olvastatok már Stephen Kinget?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani olyat Stephen Kinget amit olvastatok és nem tudtátok lerakni annyira jó volt? És mikor olvastatok Kinget először?2016. okt. 25. 20:23
1/7 anonim válasza:
Fantasztikus író, a legtöbben a Ragyogás c. regényéből ismerik. Én a Joylandot olvastam tőle először, de mindegyik műve zseniális.
2/7 anonim válasza:
Igen nagyon szeretem. A kedvenc könyvem tőle A halálsoron.
3/7 T.A.M.i válasza:
Huh a kisállat temetőt vagy kedvencek temetője valami ilyesmi volt a címe. Végigolvastam, mert nem hagyok félbe könyvet. De rájöttem, hogy nem az én műfajom ... Nem bírtam a macskámat napokig a közelemben látni
4/7 anonim válasza:
Igen, szeretem a könyveit, bár még nem olvastam tőle túl sokat. Amik nagyon tetszettek: Setét torony sorozat, Végítélet, 11/22/63.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. okt. 26. 20:12
6/7 anonim válasza:
Persze, a kedvenc íróm:)
17 évesen olvastam tőle először (most 30 vagyok), a Cujo c. regényt. Imádtam! Azóta is az a kedvenc könyvem tőle, többször is olvastam már.
Eddig minden könyve amit elolvastam tetszett. A halálsoron, Állattemető, A két Rose, A remény rabjai. Ezeket emelném ki leginkább, de nekem az új könyvei is tetszenek (Újjászületés , 11/22/63, Mr Mercedes, Aki kapja marja, Rémálmok bazára)
Amúgy mindegyik magyarul megjelent könyve megvan már vagy 8 éve. Már csak az új megjelenéseket várom. Pont tegnap jelent meg egy itthon még ki nem adott régi, 1981-es regénye, Az átkozott út.
7/7 anonim válasza:
Ami tetszett: AZ, Duma Key.
16-17 éves koromban olvastam először Kinget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!