Mi a véleményetek a Bexiről amikor először olvastátok? Én most tartok a Késtél 63. oldalán de eddig túl bunkó Bexi stílusában nektek nem?
Lehet már későn írok de én pont ma pont fél órája olvastam ki az Egyszert.! És elsírtam magam a végén.! Nagyon imádom ezt a sorozatot és kár, hogy vége lett.! Még vagy 10 vagy 15 részt szívesen olvasnék! De nincsen.. Előtte a SZJG-t olvastam és akkor Cortez volt a favorit most meg ki? Nagy Márk.! Ez a könyv teljesen elvarázsolt.! Jó lenne nekem is egy Nagy Márk.! Ha megnézzük akkor a SZJG-t és a Bexit akkor látjuk, hogy az utóbbi sokkal jöbb [szerintem persze mindenkinek lehet véleménye] és Bexi meg Reni közt is sok külömbség és egyértelmű, hogy Bexi sokkal de sokkal jobb.! Meg eleve más a sztori meg sok mindenki arról álmondik, hogy ilyen élete legyen mint Bexinek vagy legalább legyen neki egy Nagy Márkja.! Bunkó?? Szerintem tisztázzuk a jelentését.! A bunkó az Geri és nem Bexi.! Engem nagyon megfogott az egész könyv...és most síratom..nem tudom mennyi idő alatt tudom majd feldolgozni de probálkozok...És ha ki kellene emelni egy rész ami a kedvencem volt akkor nem tudnák.! Mindegyik.! Én együtt sírtam, örültem, nevettem,velük.! Imádtam..És ezt még elkell újra olvasnom mert IMÁDOM.. Ha esetleg valaki tudna nekem küldeni egy Nagy Márkot vagy egy Bekát vagy egyik Aszádékat vagy Pavielinéket vagy Dantiékat vagy Körtyéket vagy Kemált vagy Lilit vagy Bexi anyát vagy Györgyöt szívesen fogadom. Ha meg mindenenkit megkapok akkor annak már csak nagyon tudok örülni. Azért egy Geri is jöhetne mert az én is szívesen megfojtogatom. Vagy az istállótakarító fiú is jöhet meg persze a gombász is.! Mindenki. De szerintem még rajtam kivül sokan vannak így.
Szóval nekem eddig ez a kedvenc sorozatom és imádom.! A szerepélők viszont a barátaim.!
Nagy Máek egy nagyon nagy forma 😂😍 (mint a legtöbb Bexis- karakter.CSAK NAGY MÁRK MÉG CUKI IS)
És mielőtt bármi olyat mondana bárki, hogy "HÚ NAGY MÁEK EGY BEKÉPZELT PARASZT!" előzte olvassa el az összes könyvet, és ne alkotson véleményt! Köszi 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!