Első írásom. Olvasnád tovább?
Tudom, néhány napja már kérdeztem, azóta kicsit folytattam... és most helyet is találtam neki. Ígérem, nem fogok többször kiírni kérdést róla :)
köszi :)
eddig ennyi, ami publikus.
Oké, elolvastam a prológust (ami szerinted epilógus)
Én ezt nem értem. Itt van ez a mondat: "Őt is, kislányát is ellátták, igyekeztek biztosítani számukra legalább egy kis időt együtt."
Majd az utolsó mondat: "A kisfiú felsírt..."
Na most akkor kislány vagy kisfiú? Vagy itt már egy másikról van szó? Vagy hermafrodita? Én ezt nem értem...
B@sszus, tényleg! Éreztem, hogy valami nm stimmel, de nem bírtam rájönni. :o Valamiért annyira természetesen jött ez... bár most jelen pillanatban ott tart már a pizkozat, hogy lehet, tényleg epilógus lesz belőle, és a végére kerül átszerkesztve
A kislány-kisfiú dolog pedig egyenlőre rejtély ;)
"A kislány-kisfiú dolog pedig egyenlőre rejtély ;)"
bár megmondom őszintén, ezt át fogom írni, mert azt hittem, teljesen egyértelmű. Csakhát mindezidáig senkinek nem az :o
Értem, örülök, hogy reagáltál!:D
Amúgy elolvastam a jelenleg feltöltött részeket, és nem rossz valóban. Tehetség van benned az fix. Csak néha úgy érzem túlbonyolítod a leírást. Persze, fontos az alapos, részletes bemutatás, de néha soknak tartom. Meg van néhány vessző stb hiba, de szerintem az csak figyelmetlenség. Kiváncsi vagyok a következő részekre:))
értem, köszi. Azt hiszem, visszapakolom piszkozatba, és átszerkesztem kicsit.
Valóban túlbonyolítom, mert kicsit már úgy érzem, hogy a leírások, hogy mindent tisztázzak, ami a történethez szükséges, kiadna még 2 történetet... de ha ugye nem teszem helyre, akkor érthetetlen, bonyolult lesz az egész. bár ezek szerint így is :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!