Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok ezt a könyvet?...

Elolvasnátok ezt a könyvet? Fantasy!

Figyelt kérdés

Dióhéjban Ennyi:

Városállam, varázslók lakják, háború, mágusok...

Kifejtve:

Van egy kis város, amit csak varázslók lakják. Egyetlen mágus (a mágusok sokkal erősebbek, mint a varázslók) a királyi főtanácsos. A városállamot megtámadják (politikai nézeteltérés stb.), s a főtanácsos kapja a feladatot, hogy megkeresse, kitanítsa az utolsó mágusokat. (a mágusok kihaló félben vannak)Rajta és családján kívül még két máguscsalád él a világon.

2016. nov. 25. 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Attol meg sablonos lesz.
2016. nov. 25. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez a két csavar tényleg sablonos... meglepő lenne, de mikor az olvasó ezt meglátja, nem fog neki tetszeni, sablonosnak fogja találni, talán dühös is lesz. Én azért hagytam félbe fél évre az egyik könyvet, mert a kedvenc szereplőm meghalt. De végül folytattam, kiderül hogy még is él, sőt, a fő szereplő testvére. Benne van minddketto csavarod. Nem akarok spoilerezni, ha nem hiszed el, privatba leírom a könyv címét. Híres könyv, film is készült az első kötetébol, biztos ismered
2016. nov. 25. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Én szívesen elolvasnám, ha jól meg tudod írni:)
2016. nov. 25. 23:22
 14/19 RoseTyler ***** válasza:
100%

A fene tudja... most így elsőre nem villanyozott fel. Valószínűleg a tök hideg és személytelen összefoglalás miatt.

Én egyébként sz.rok a sablonosságra, ha amúgy élvezhetően van megírva a történet, meg ha van egy-két karakter, aki elviszi a hátán az egészet. Meg az izgalmas harcok és egyéb akciók is sokat dobhatnak rajta.

2016. nov. 25. 23:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Megírnád a címét? Érdekelne. Akadnak még fordulatok, de azok is biztos sablonosak lesznek...
2016. nov. 26. 11:09
 16/19 A kérdező kommentje:

Elárulom:

Szóval a jóslat meg stb. szerint az utolsó mágusoknak kell megölnie stb. A végén viszont egy lényegtelen alak fogja megölni a ,,gonoszt''.

2016. nov. 26. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

:'D

Szerintem meg hanyagold a könyvírást amíg egy eredetibb ötlettel nem tudsz előállni

2016. nov. 26. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hanyagolni nem kell, gyakorlásnak tökéletes:) Aztán az is lehet, hogy a végére össze fogsz tudni dobni egy pofás kis történetet, ami habár sablonokra épül, a szereplők jelleme és a szóhasználat miatt mégis szerethető lesz. Higgy a történetedben!
2016. nov. 26. 18:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is. Tedd a karaktereket érdekessé, ehhez képest huszad-rangú egy csavar de még a történet is.

A lényeg hogy az olvasó szorítson legalább a főszereplőért. Nem csak azzal hogy nehéz akadályok elé kerül hanem mert érdekes ÉS azonosulni tud vele.

Ha meg a varázslás úgy játszódik le benne, hogy koncentrációt igényel vagy minden varázslónál máshogy sikerül és tükröződik benne az érzéseik, személyiségük, akkor ezerszer érdekesebb.

2016. nov. 29. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!