Elolvasnátok ezt a könyvet? Fantasy!
Dióhéjban Ennyi:
Városállam, varázslók lakják, háború, mágusok...
Kifejtve:
Van egy kis város, amit csak varázslók lakják. Egyetlen mágus (a mágusok sokkal erősebbek, mint a varázslók) a királyi főtanácsos. A városállamot megtámadják (politikai nézeteltérés stb.), s a főtanácsos kapja a feladatot, hogy megkeresse, kitanítsa az utolsó mágusokat. (a mágusok kihaló félben vannak)Rajta és családján kívül még két máguscsalád él a világon.
A fene tudja... most így elsőre nem villanyozott fel. Valószínűleg a tök hideg és személytelen összefoglalás miatt.
Én egyébként sz.rok a sablonosságra, ha amúgy élvezhetően van megírva a történet, meg ha van egy-két karakter, aki elviszi a hátán az egészet. Meg az izgalmas harcok és egyéb akciók is sokat dobhatnak rajta.
Elárulom:
Szóval a jóslat meg stb. szerint az utolsó mágusoknak kell megölnie stb. A végén viszont egy lényegtelen alak fogja megölni a ,,gonoszt''.
:'D
Szerintem meg hanyagold a könyvírást amíg egy eredetibb ötlettel nem tudsz előállni
Szerintem is. Tedd a karaktereket érdekessé, ehhez képest huszad-rangú egy csavar de még a történet is.
A lényeg hogy az olvasó szorítson legalább a főszereplőért. Nem csak azzal hogy nehéz akadályok elé kerül hanem mert érdekes ÉS azonosulni tud vele.
Ha meg a varázslás úgy játszódik le benne, hogy koncentrációt igényel vagy minden varázslónál máshogy sikerül és tükröződik benne az érzéseik, személyiségük, akkor ezerszer érdekesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!