Elolvasnátok ezt a könyvet? Fantasy!
Dióhéjban Ennyi:
Városállam, varázslók lakják, háború, mágusok...
Kifejtve:
Van egy kis város, amit csak varázslók lakják. Egyetlen mágus (a mágusok sokkal erősebbek, mint a varázslók) a királyi főtanácsos. A városállamot megtámadják (politikai nézeteltérés stb.), s a főtanácsos kapja a feladatot, hogy megkeresse, kitanítsa az utolsó mágusokat. (a mágusok kihaló félben vannak)Rajta és családján kívül még két máguscsalád él a világon.
ez eddig eléggé sablonos.
És közben valaki beleszeret az ellenségbe.A mágus a tanítás felénél meghal.
Ezekre tudok tippelni
Pl.:
1.) Az ostrom vezetője és a főtanácsos testvérek, csak ezt eltitkolja
2.) A mágusról azt hiszik, hogy meghal, de a végén visszatér
A 2. csavar sablon, elég csak Gandalf "halálára" gondolni, mikor lezuhan a balroggal.
Ugyan az 1. is sablon, de ettől még érdekes csavar is lehet belőle, ha megfelelően van felépítve a két karakter.
Nem Gandalfról mintáztam!
Az én szereplőm úgy halna meg, hogy találkozik a testvérével, aki elárulná neki, hogy meggyilkolta a szüleiket, s a főtanácsos megdöbben, így a testvére egy varázslattal megöli. A végén kiderül, hogy gyorsan védőburkot csinált maga köré, de az átok olyan erejű volt, hogy a folyóba taszította.
Nem azt mondtam, hogy Gandalfról mintáztad...
Azt mondtam csupán, hogy egy sablon, elég csak Gandalfra gondolni, akiről azt hiszik, hogy meghal. Nem azt állítottam, hogy a te szereplőd olyan, mint G vagy úgy hal meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!