Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek tetszik, ti elolvasnátok?

Nektek tetszik, ti elolvasnátok?

Figyelt kérdés

A new yorki alvilágban harc folyik a hatalomért.

Lenah apja meghalt. A nephilimek vezető nélkül maradtak. A lány fiatal még-bár harctudása kimagasló-, így nem veheti át apja helyét. Felelőtlen, önfejű 18 éves lány, akinek a szíve a Pokol felé húz, de a Mennynek tartozik hűbérrel.

Dante Santiago meg akarja szerezni a nephilek vezető jogát, de ehhez hozzá kell kötnie magát Lenahhoz. Az asszonyává kell tennie. Hiszen Lenaht neki igérte az apja még születésekor. De Jack Harper halott, a lánynak pedig eszeágában sincs hozzámenni Dantehoz.

Elhatározza, hogy nem vesz tudomást a fiú köueledéséről, és folytatja csapongó életét, semmivel sem törődve.

Ám, amikor egyik éjszakai túrája során egy háztatőn verekedő sötét angyalokba botlik, minden megváltozik.

Stage szexi és erős. Egy a Pokol tizenhárom hercege közül. De törvényszegő. Lopott az Ördögtől, ezért száműzték.

Megpróbálják levágni a szárnyait, amikor Lenah észreveszi őket, és megmenti az angyalt.

Kettejük története itt kezdődik.

S a nephilek

sorsa már mindkettejük kezében áll. Ahhoz, hogy a Poklot megállítsák szörnyű árat kell fizetniük. Vajon a szerelem erősebb a hatalomvágynál? Lenah képes-e megváltozni, és felelősségteljes vezetővé válni? Dante vagy

Stage nyeri el a Démonkirály bátor leányát?

2014. júl. 3. 20:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem olvasnám el.
2014. júl. 3. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Én mindenevő vagyok könyvekben is, de ezt nem olvasnám el. Nem nyűgözött le, nem hozott lázba, nem érzem azt a késztetés, hogy tudni akarom a folytatását.
2014. júl. 3. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

a nephilimnél kb megálltam. Miért akarod lekoppintani a mostanság egyik LEGFELKAPOTTABB könyvsorozatot, a Végzet ereklyéit? Ez nevetséges:D Ha nincs saját ötleted, akkor inkább ne írj..

és elég kusza amúgy is a történeted, hozd össze és ne használj már létező, egyedi karaktereket. Nyilván a boszorkány, démon, stb nem tabu, de azt hiszem érthető voltam:)

2014. júl. 3. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Elolvasnám ha nem lenne a New Yorkal és anephilimekkel Végzet Ereklyéi koppintás.

És mi az, hogy Pokol 13 hercege közé tartozik és angyal? Nem démon lenne?

És mi az, hogy Démonkirály bátort lánya? Hát a csaj nem Nephilim közé tartozik?

Ja és nekem ez a LányTartozikEgyCsoportbaÉsEgyMásikUgyanolyanCsávóAkarjaACsoportVezetésétMiközbenALányTalálkozikValakivelAKiNemKözéjükValóÉsSzerelmiHárömszögAlakulKi engem nagyon emlékeztet Andrea Cremer Nightshade - Az őrzők trilógiájára, csak hát az vérfarkasos. Vagy Sophie Jordan Firelight - Tűzláng trilógiája csak az meg sárkányos.

Szóval azt mondom, hogy az ötleted KLISÉS, tucatregény. Felejtsed el és találj ki helyette valami mást ami nem hajaz létező könyv sorozatokra.

2014. júl. 3. 21:24
 5/13 anonim válasza:
Hááát...Szerontem ez eVègzet ereklyèi ès az Angyali gonosz keverèke:)Boccs,de nem olvasnám el.
2014. júl. 3. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Az egyharmadánál megálltam - mert rájöttem - minden harmadik könyv erről szól. Hogy van egy csaj, akinek valahova tartoznia kéne, de máshova akar menni...
2014. júl. 4. 11:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert ez olyan, mintha összekeverted volna a Végzet Ereklyéit az Angefallal miközben hozzákeversz egy kis tipikus Vörös pöttyös beütést...A lány valami, de beleszeret egy másik fajba miközben egy újabb pasi tűnik fel és sok száz oldal múlva az egyik pasi vagy meghal, vagy beleszeret egy másik lányba, és így ennyi.
2014. júl. 5. 22:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Nos, azért ez nem egészen így van...:D

Megértem, hogy ilyennek tűnik, de azért nem Végzet ereklyéis meg Angelfallos. Nem koppintás.

A lány "valami", egy nephilim, akikről valóban elég sokat olvashattunk. De itt is vannak újdonságok, változtatások. Pl.: egy csoportba, közösségbe tömörülnek, mint egy falka, vagy mondjuk, mint a kínai negyedek, mert más fajhoz tartoznak, és együtt jobban érzik magukat, erősebbek. Ráadásul úgymond elátkozott az egész nephil faj. Ugye egy angyal és egy ember gyermekei. De mindegy, hogy a Pokol sötét angyalaitól vagy a Menny jó angyalaitól származnak, kötelességük a Mennyet, Istent szolgálni és teljesíteni az Ő parancsait, mintegy vezeklésül a szüleik bűneiért. Ezért támadják őket folyamatosan a Pokol angyalai, mert így az embereket a Földön megvédik a nephilimek(ez is egy feladatuk, ugyanis az angyalok csak asztrális alakban létezhetnek a Földön, így fizikailag nem képesek megvédeni az embereket. A démonok(sötét angyalok) erre képesek, mert alászállásukkor lemondtak az éteri alakjukról és az érzésmentességről, éreznek fájdalmat, hideget, meleget, szeretetet, minden emberi érzelmet.) megölik Lenah apját, a nephilimek jelenlegi vezetőjét.(azért new york a helyszín, mert elég populáris és remekül illik egy ilyen történethez. Nem a Végzet ereklyéi miatt.) Most választaniuk kell egy ideiglenes vezetőt, mert Lenah nem nagykorú, így a törvényeik szerint nem léphet az apja helyébe.(vannak saját törvényeik, amik főként a Mennytől származnak.) Nem csak emiatt, de ez a fő oka. Dante Santiago a hataloméhes rosszfiú, aki csak kihasználná Lenaht, mivel a lány gyászol és tinédzser érzelmileg zaklatott, össze van zavarodva, fontolgatja, hogy egyszerűen lelép, így nem izgatja, hogy mi történik az apja által úgy féltett nephilim fajjal. Dante közeledését eleinte észre sem veszi, nem törődik vele. Szóval a másik "valami" szerepe eleinte elenyésző. Sajnos Dante nem fog meghalni vagy valaki másba beleszeretni. Ezt nem mondanám szerelmi háromszögnek...

A másik fajhoz tartozó "valamit" azért dobták ki a Mennyből, mert lopott az emberektől. Álmokat, érzelmeket lopott. Meg akarta tapasztalni, milyen érezni, de ő angyal volt, így nem tehette. De rájöttek, hogy mit tett, és száműzték. Stage nem az a tipikus fekete bőrszerkós/öltönyös sötét angyal figura. Leszámítva az embertelen erejét és jóképűségét(ami ugye elengedhetetlen) teljesen emberi. Ezt akarta. Ő maga is "ember" lett. De ugyanúgy undorodik az emberi és a nephilim fajtól. Ez a kettősség megfigyelhetò szinte mindenben, amit tesz. A tolvajláshoz remekül ért, így a Pokolban is ez a feladata. Mindenfélét ellopdos a 13 hercegnek. Megvan a Pokolnak is a sajátos hierarchiája. Van a "király", Lucifer vagy másnéven az Ördög. Őt követi a 13 herceg, akiknek légiói vannak. Mind bukott angyal. Ez a Seregük. De Stage ellopott valamit az Ördögtől, ami fontos. És ezért hajtóvadászatot indítanak ellene.

Amikor Lenah megmenti őt akaratlanul is belekeveredve ezzel a dologba, és belekeverve az egész new yorki nephilimközösséget.

Persze vannak benne klisék, háromszög, szerelem, harc, angyalok, de ez nem koppintás, a saját történetem.:)

2014. júl. 6. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Van benne jó alapötlet, a poklos meg bukott angyalos szerintem jó. És a szerelmi háromszög is elfogadható. De valóban sok a koppintás. Lehet hogy ezt te magad találtad ki így és közben eszedbe se jutott a Végzet Ereklyéi, de nagyon hasonló lett. És az olvasóknak ez fog eszébe jutni. Szóval találj új kifejezéseket, módosítsd egy kicsit és nem lesz gond vele!
2014. júl. 9. 21:51
 10/13 anonim válasza:
95%
Nekem tetszik. Lehet hogy vannak olyan könyvek amik hasonlóak de én még nem olvastam ilyet. Szoval szerintem az alap ötlet jó a karakterek pedig hihetőek. Elolvasnám a folytatást! ;) =)
2014. júl. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!