Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tetszik ez a könyvrészlet...

The Nobody kérdése:

Hogy tetszik ez a könyvrészlet? Elolvasnátok a könyvet?

Figyelt kérdés

Egy démonos, de inkább vicces könyv, ami nagyon hasonlít Terry Pratchett könyveihez.

Itt van egy részlet:(a párbeszédre ne nagyon figyeljetek, mert a részlet a könyv közepéből van kiragadva, és lehet, hogy egy kicsit zavaros lesz)

Phill A Leghatalmasabb Legkegyetlenebb Legfélelmetesebb dühösen trappolt be a Kaszárnyás Köpésekbe. Ma már másodszorra kellett belépnie ennek a szörnyű emberi dimenziónak a kapuján.

A kocsmában éppen ekkor ért a hangulat a tetőpontra, ugyanis az öregasszony, aki az imént öntötte ki a lelkét sírva Billynek, most felállt az asztaltól, és hozzávágta a söröskorsóját ahhoz a sötét, köpenyes alakhoz, aki a Lökd a nyulat az üregbe nevezetű játékkal játszott. Erre a köpenyes alak – akinek vámpírfogai voltak – az öregasszonyra vetette magát, és egy igazi kocsmai verekedés tört ki.

Phill dühe kissé alábbhagyott amint kitört a verekedés, és most érdeklődve figyelte, amint az erőszakos nénike erősen megtépázza a köpenyes idegen tökéletesen beállított frizuráját.

Amondo és El Zevrano pár perc múlva belépett az ajtón, óvatosan kikerülték a verekedő tömeget és Phillhez sétáltak.

- Bocsánat főnök, hogy megint zargatjuk önt. - szabadkozott El Zevrano.

- De a testvéremmel úgy véljük, az angyalok keze is benne van a dologban. – vette át a szót Amondo. – Elvégre az angyalok nem szívlelik a démonokat. Mi van, ha szövetkeztek Seconddel?

- Hmm, talán igazuk van. - gondolkodott el Phill. – Ez az angyalokra vall... Lehet, hogy tényleg közük van ehhez azoknak a fennhéjazó galád népeknek. - mondta utálattal. – Bármit megtennének, hogy elpusztíthassák a démonokat. – mondta, de nem nagy érdeklődéssel. Próbált átlesni Amondo válla fölött, hogy többet is láthasson a verekedés pillanataiból.

- Szóval a testvéremmel úgy gondoltuk, hogy holnap egy bizonyos Angelo nevű angyal rendez egy bált, és beszivároghatnánk, hogy többet kideríthessünk róluk. - Mondta Amondo, miközben elhajolt egy felé száguldó söröspohár elől, ami nagy csörömpöléssel a falnak ütközött.

- Rendben, jó ötlet. Csak ennyit akartak? Ha igen, akkor ha lehet ne zavarjanak többet. - mondta Phill, és ellökdöste a két zavart férfit az útjából, ugyanis pont eltakarták az eseményeket.

Amondo és El Zevrano értetlenül megvonták vállukat.

- Úgy tűnik holnap bálba megyünk. - állapította meg Amondo, és testvérével együtt kisétált a kocsmából.

Hamarosan a bámészkodók, akik csak biztos távolságból figyelték a balhét, fogadásokat kezdtek kötni. Egyesek a páncélos idegenre, míg mások egy ősi tógát viselő fazonra vagy egy alacsonyabb, de erős csontozatú figurára voksoltak, aki meglepően jól bánt a dobócsillagokkal. Végül már csak a vámpírfogas, köpenyes alak, és az öregasszony maradt talpon. Phill fel is tett öt dollárt a köpenyes alakra, de sajnos elvesztette. Kissé csalódottan kinyitotta az aktatáskáját, és eltűnt. Kicsit többet várt egy vámpírtól. Már ők sem a régiek...

ha valakit érdekel, itt olvashatja az egészet: www.demonijatszma.blogspot.hu

2012. nov. 12. 18:30
 1/2 Mikolics Anikó válasza:
Nekem tetszett. El is kezdtem olvasni az egészet. :) Mondjuk én szeretem az ilyen írásokat, talán pont azért, mert én is művelőjük vagyok :)
2012. nov. 13. 08:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jó.Szívesen elkezdeném elolvasni de egy másik könyv közepén járok.De utána biztosan elolvasom. :)
2012. nov. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!