Nektek tetszik, ti elolvasnátok?
A new yorki alvilágban harc folyik a hatalomért.
Lenah apja meghalt. A nephilimek vezető nélkül maradtak. A lány fiatal még-bár harctudása kimagasló-, így nem veheti át apja helyét. Felelőtlen, önfejű 18 éves lány, akinek a szíve a Pokol felé húz, de a Mennynek tartozik hűbérrel.
Dante Santiago meg akarja szerezni a nephilek vezető jogát, de ehhez hozzá kell kötnie magát Lenahhoz. Az asszonyává kell tennie. Hiszen Lenaht neki igérte az apja még születésekor. De Jack Harper halott, a lánynak pedig eszeágában sincs hozzámenni Dantehoz.
Elhatározza, hogy nem vesz tudomást a fiú köueledéséről, és folytatja csapongó életét, semmivel sem törődve.
Ám, amikor egyik éjszakai túrája során egy háztatőn verekedő sötét angyalokba botlik, minden megváltozik.
Stage szexi és erős. Egy a Pokol tizenhárom hercege közül. De törvényszegő. Lopott az Ördögtől, ezért száműzték.
Megpróbálják levágni a szárnyait, amikor Lenah észreveszi őket, és megmenti az angyalt.
Kettejük története itt kezdődik.
S a nephilek
sorsa már mindkettejük kezében áll. Ahhoz, hogy a Poklot megállítsák szörnyű árat kell fizetniük. Vajon a szerelem erősebb a hatalomvágynál? Lenah képes-e megváltozni, és felelősségteljes vezetővé válni? Dante vagy
Stage nyeri el a Démonkirály bátor leányát?
Sok ilyen könyv van, de ha fogod magad, és valami elsöprően eredetit írsz bele, jó lesz.
Csak egy kicsit meg kell mozgatni a fantáziád.
Tudom, hogy menni fog.
Ha küldesz részletet, akkor naná! A téma nekem tetszik, bár a sztori nagyon zavaros, és persze klisés is (de manapság melyik nem).
OFF: A nephilimek meg nem Clare agyszüleményei, tudatlanok.
Először is: nagyon tetszik!!!
Másodszor: ez nem egy könyv??? Én azt hittem...
Nekem nagyon tetszenen. Jah és amúgy: ez nem lopás, nem koppintás, ez ötlelt, ami már másnak is eszébe jutott!
Ui: értékelném, ha meglátnám a könyvesboltban;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!