Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fantasy könyvet írok. Milyen...

Fantasy könyvet írok. Milyen a történet?

Figyelt kérdés

A történet úgy kezdődik, hogy a mesélő (E/3) elkalauzol bennünket egy völgybe, ahol van két falu. A két falu közt dúl a háború. Az egyik falu el akarja foglalni a másikat múltbéli ,,dolgok" (most nem részletezem) miatt. A ,,jó" falu (vagy nevezzük 1 falunak), szóval az egyes falunak van egy idős mágusa, akinek lesz egy szörnyű látomása egy fiúról és egy nőröl. A nő egyébként a másik falu uralkodónője. A mágus elhagyja a falut, hogy az erdőbe költözzön és ott várjon a fiúra, aki majd eljön, s megmenti az 1-es falut. A fiú egy mágus.

Ez csak egy elképzelés a neveket (pl.: az 1-es falu) nem teszem közzé nehogy valaki lekoppintsa! :)

2016. júl. 23. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés: mekkorák ezek a falvak, hogy a földes munka helyett háborúznak és hódítanak inkább? És hogyhogy uralkodó? Uralkodók azok, akik országokat vezetnek, a falvakban elöljárók, polgármesterek stb... lehetnek.

Egy ország vezetője sem engedné, hogy engedélye nélkül valaki csak úgy hódítgasson belföldön, mert a nagy terület nagyobb befolyást eredményez és akár az még az uralkodó pozíciójába is kerülhet. Volt pár hasonló eset a világtörténelem folyamán.

Szerintem alaposan gondold át ezt a falu dolgot.

2016. júl. 25. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval. Esetleg a falukat átformálhatnád országokká. Az realisztukusabb lenne, hogy két ország azért háborúzik, mert az egyik árulónak tekinti a másikat. Vagy mert haszontalannak tartja, stb. Sokat ki lehet belőle hozni. Bár az, hogy a fiatal tanul valamit egy öregtől az eléggé klisés (vagyis nagyon sokan használták már ugyanezt a könyveikben, filmjeikben). Esetleg legyen a tehetséges mágus maga egy fiatal fiú, aki vár erre a másik fiúra, majd a végén kiderül hogy egész végig ő volt a látomásbéli fiú. Jó csavar lenne szerintem.

Mondjuk az a rész, hogy a mesélő kalauzol el minket azt unalmasnak tartom. Érdekesebb ha a főszereplőn keresztül, vagy párbeszédeken keresztül derül ki, mi történt.

2016. júl. 25. 18:36
 13/13 anonim válasza:
Szerintem alapban jó a törtènet. Èn is csak azzal tudom kifogásolni, hogy ez a falu még az uralkodó közötti kapcsolat nem jó, hogy szóljon inkább országokról. Ami pedig a bevezetést illeti szerintem cselekvèsen át vagy emlèkezèsen át mutasd be. Ès persze rakj bele jó sok csavart ès izgalmat.:)
2016. aug. 18. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!