Tudnátok nekem valamilyen könyvet ajánlani, amiben sok csataleírás van, de a történet és a karakterek sem elnagyoltak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 16:43
1/3 anonim válasza:
Steven Erikson - Malazan regényei (főleg a második kötet bővelkedik a szép csatákban)
Glen Cook - Black Company; Dread Empire és Instrumentalities of the Night regényei
2/3 anonim válasza:
Ez eddig magyarul nincs (angolul, németül, franciául, oroszul igen), de Sebastien De Castell ír egy sorozatot, Greatcoatc címmel. Eddig három könyv van, jövőre jön az utolsó.
Az író régebben harcjelenetek koreográfiáját tervezte filmekbe, ő mag is vív. Érezhető, hogy tényleg ismeri a középkori fegyvereket, tudja őket használni, érti a dolgok mechanikáját.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Malaziai bukottakról már hallottam és szemeztem is vele a könyvesboltban. Egyetlen bajom vele, hogy az első kötete nem beszerezhető. A második válaszoló által ajánlott könyvsorozatot a Fumax fogja megjeleníteni magyarul, elvileg októberben. Szintén jó könyvnek tűnik, köszönöm az ajánlásokat mégegyszer. :D Egyébként 13 évs vagyok, de a durvább könyvk sem rettentenek el. Olvastam és nézem a Trónok harcát is, az egyetlen bajom vele, hogy imádom a csataleírásokat, abból viszont nagyon-nagyon kevés van benne.
2016. júl. 24. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!