Van már ehhez hasonló történet (könyvben vagy filmen)?
Gondolkodtam, miről is írhatnék, ami egy kicsit komolyabb téma, és megfogalmazódott egy történet a fejemben, de nem tudom, hogy ezt feldolgozták-e már.
Nagyjából az lenne a sztori, hogy van egy jól menő, sikeres író, aki krimiket ír, és egyszer csak azt veszi észre, hogy az élete pontosan úgy alakul, ahogy az egyik krimijében megírta. ezzel csak az a baj, hogy a könyve végén a főszereplő egész családját megölik. Meg akarja állítani a dolgokat, de erre egyre kevesebb esély van.
Nem tudom még, mik lesznek a csavarok és a fordulatok, egyelőre ennyi van előttem.
Ha esetleg még nincs ilyen sehol, érdekelne valakit? :)
Nekem a Felforgatókönyv és az Elemi ösztön jutott eszembe hirtelen, illetve Stephen King Halálos árnyék c. könyve.
Persze egyik sem betűre pontosan az a téma, amit felvázoltál, de mégis ezeket idézte fel bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!