Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Titeket érdekelne egy ilyen...

Titeket érdekelne egy ilyen történet?

Figyelt kérdés

(Főleg a 12-15 évesek válasza érdekel mert ők lennének a célközönség.)

Tehát. Egy lányról szól, aki a vakációban elutazik a nagyszüleihez, akik Spanyolországban élnek. Főszereplőnk azonban nem csak nyaralni készül a tengerpart közeli városban. Beáll diakmunkázni, hogy keressen magának egy kis zsebpénzt.

És akkor jönnek az elmaradhatatlan szerelmi szálak: a lány belezúg nem, nem egy szexi, istenkirály vízimentőbe, hanem egy fiúba, aki ott nyaral a szüleivel.

Aztán az egész történet az ő szerelmükről fog szólni, a vége pedig nem lesz happy end, mert el kell menniük és talán soha többé nem találkoznak.

Persze kapcsolatukban sok élmény és romantika lesz, de itt most nem fejtem ki.

Vélemény?

2016. júl. 17. 15:48
 1/3 anonim válasza:
58%
Nem rossz, és még a folytatás is lehetséges ha van rá kereslet:) Vágj bele, nincs mit veszteni!
2016. júl. 17. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennek a korosztálynak, akiket megcélzol be fog jönni! A baj az, hogy ők viszont szerintem elvárják a happy end-et.
2016. júl. 17. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, ezen én is gondolkodtam de lehet hogy lesz folytatás. Az viszont tuti nem végződik szomorúan:)

2016. júl. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!