Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kit érdekelne a történet?

Kit érdekelne a történet?

Figyelt kérdés
A sztori két fiatalról és azoknak a barátairól szólna. A főszereplőknek kényszerházasságot kell kötniük, úgy, hogy nem is ismerik egymást, mivel a családjaik csak így tudják fenntartani jó hírüket és gazdagságukat. A házasság nem nagyon tetszik nekik, viszont barátaik ott vannak és támogatják őket. Ám a két barát egy idő után többet van egymással, mint a házastársakkal, így azoknak meg kell találniuk a közös hangot, hogy elviselhetőbbé tegyék az egész helyzetüket.

2016. máj. 27. 18:08
 1/7 anonim válasza:
Nekem tetszik
2016. máj. 27. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a múltban játszódna, akkor tetszene.
2016. máj. 27. 18:28
 3/7 anonim válasza:
Jól hangzik
2016. máj. 27. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fiút Alejandro-nak és a lányt Juanita-nak hívják, akkor mehet is rtl klubra.

Egyébként viccet félretéve, jó lesz ez, elég sok ilyen zűrös, szerelmes dráma született Moliére, Beaumarchais és társai, de ott mindig volt valami extra, ami kicsit feldobta az unalmas sablont. Szóval lehet, hogy ennek sem ártana valami plusz.

2016. máj. 27. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Nekem sablonos, alapból hmm.. kidolgozatlan, meg nincs realitás alapja.

Kapásból 3 film is eszembe jut ami ezt feldolgozta már, jelen, múlt, stb-ben. Akkor hány könyv?

Ezek az érdekházasságok, mindig azért történtek általában, hogy az egyik család meneküljön meg. Ha mindkettő hanyatlik, egyiknek sem lesz jobb, egy másik hanyatló családba adni az egyszem fiát/lányát.

Ha pedig a múltban játszódik, a barátok szerepe is megkérdőjeleződik, nem voltak ilyen jó barátságok. A gazdagok a gazdagokkal voltak, és nem arra ment rá az egész, hogy a másikat pátyolgassák. Hanem, hogy közössen élvezzék a dolgokat.

Végül meg...

Veszünk két főszereplőt, akik annyira életképtelenek, hogy Ők is részt vegyenek a családi vállalkozásban, hogy nincs mit csináliuk?

Ez a valóságban úgy történt, hogy a pasi "melózott", este szórakozott, és félrelépett.

A nő is tartott szeretőt. Így oldották meg.

2016. máj. 27. 23:24
 6/7 anonim válasza:
Szerintem egy sablon történet lenne főleg ha a főszereplők egymásba szeretnének! Nekem nem tetszene!
2016. máj. 31. 21:32
 7/7 Sansa LannisterStark ***** válasza:
Tedd őket a középkorba vagy az újkorba, és nem lesz rossz. Olvashatsz ilyesmit, pl: Ida regénye. Ez nagyjából erről is szól, és nagyon kedves kis könyv.
2016. jún. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!