Végül hogy bukik el a Sith Birodalom?
Mostanság kezdtem el SW könyveket olvasni, és ma fejeztem be a Régi Köztársaság sorozatot. Jó kis könyvek, de igazából nagyon kevés dolgot magyaráznak meg, inkább csak még több kérdést vetnek fel. Tudom ott van a kotor játék meg rengeteg képregény, de semmi kedvem ezekhez. Egy kicsit már ráuntam az univerzum ezen korszakára. Próbáltam utána guglizni egy-két kérdésemnek, de nem mindre kaptam választ, néhányra meg csak irtó zavarosat. Szóval akkor itt tenném fel ezeket, hátha akad valaki, aki nagyon otthon van a SW világában.
Tehát a Birodalom. A Darth Bane trilógiában a Sötét Testvériség haderejét még mindig ugyanaz a Birodalom szolgálja, amely korábban, a kotor idején is fennállt?
Mert nekem a trióból nem így jött le, hanem mintha a Testvériség előtt a Sitheknek nem is lett volna seregük. A Birodalom kifejezés sem hangzik el a könyvben, tehát akkor azzal mégis mi lett?
Darth Malgus és Scourge Nagyúr sorsa érdekelne még, mi történt velük a könyvek cselekménye után?
A Megsemmisítésben írják, hogy Malgus meghalt, de hogy miként azt nem. Plusz a Császárról is csak annyit írnak, hogy halott, szintén minden magyarázat nélkül, de rátaláltam a Tython Hőse féle "magyarázatra".
Revanra meg már rá se merek kérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!