Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Végül hogy bukik el a Sith...

Végül hogy bukik el a Sith Birodalom?

Figyelt kérdés

Mostanság kezdtem el SW könyveket olvasni, és ma fejeztem be a Régi Köztársaság sorozatot. Jó kis könyvek, de igazából nagyon kevés dolgot magyaráznak meg, inkább csak még több kérdést vetnek fel. Tudom ott van a kotor játék meg rengeteg képregény, de semmi kedvem ezekhez. Egy kicsit már ráuntam az univerzum ezen korszakára. Próbáltam utána guglizni egy-két kérdésemnek, de nem mindre kaptam választ, néhányra meg csak irtó zavarosat. Szóval akkor itt tenném fel ezeket, hátha akad valaki, aki nagyon otthon van a SW világában.

Tehát a Birodalom. A Darth Bane trilógiában a Sötét Testvériség haderejét még mindig ugyanaz a Birodalom szolgálja, amely korábban, a kotor idején is fennállt?

Mert nekem a trióból nem így jött le, hanem mintha a Testvériség előtt a Sitheknek nem is lett volna seregük. A Birodalom kifejezés sem hangzik el a könyvben, tehát akkor azzal mégis mi lett?

Darth Malgus és Scourge Nagyúr sorsa érdekelne még, mi történt velük a könyvek cselekménye után?

A Megsemmisítésben írják, hogy Malgus meghalt, de hogy miként azt nem. Plusz a Császárról is csak annyit írnak, hogy halott, szintén minden magyarázat nélkül, de rátaláltam a Tython Hőse féle "magyarázatra".

Revanra meg már rá se merek kérdezni...

2016. júl. 5. 18:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
+Amikor Tython Hőse elkezdett szembeszállni vele, a Császár az aggodalom hiányát adta elő a Lovag sikereivel kapcsolatban az ügynökei ellen, de a szolgálatának időtartamán túl, Scourge kezdte felismerni, hogy ilyen kevés érzelem maradt a mesterében, és azok az emóciók, amiket a Császár érzett, az a félelem és a gyűlölet volt. Revan erejét és a Voss testét felhasználva, hogy hosszasan belenézzen a jövőbe, a Császár meglátta a saját halálának lehetőségét a Jedi kezei által. Az a fenyegetés megrémisztette a halhatatlan uralkodót, és ismét jobban igyekvőbb lett a sötét rituálé befejezéséhez, hogy bebiztosítsa a túlélését, de a Hős végtére is képes volt csatában lesújtani a Császárra, ahogy azt előre látta. A Császár még ezután is kapaszkodott az életbe a sötét oldal szellemeként és egy új test irányítását ragadta magához, de ő történetesen végső halált halt valamivel később a következő 3000 év folyamán."
2016. júl. 9. 23:37
 22/33 anonim ***** válasza:
Valkorion a legkomplikáltabb karakter.
2016. júl. 9. 23:41
 23/33 anonim ***** válasza:
Ezekhez sokat kell olvasni és sajnos játszani. Én már 2 éve tolom a SWTOR-t volt hogy napi 8 órát.
2016. júl. 9. 23:45
 24/33 anonim ***** válasza:
Az angol meg nagyon kell hogy megértsd a SWTOR-t.
2016. júl. 9. 23:45
 25/33 anonim ***** válasza:
Bocs, a vége kimaradt.. Valószínűleg teljesen hülyének tűnök, de akkor most úgy halt meg, hogy Tython hőse legyőzte? És utána valahogy ugye 3000 évvel később meghalt, viszont hogy győzte le? Újra testet öltött, vagy mi?
2016. júl. 9. 23:47
 26/33 anonim ***** válasza:
Inkább elpusztítja de ahogyírja kapaszkodott az élethez erő szellem és visszatérés formájába.
2016. júl. 9. 23:48
 27/33 anonim ***** válasza:
"A Császár még ezután is kapaszkodott az életbe a sötét oldal szellemeként és egy új test irányítását ragadta magához, "
2016. júl. 9. 23:48
 28/33 anonim ***** válasza:
Amúgy a KotFE még nincs lezárva majd most jön a 16. fejezet.
2016. júl. 9. 23:49
 29/33 anonim ***** válasza:

Aham, mostmár végre értem, nagyon köszi.

Azért durva, hogy egy válaszolónak többet segítettél, mint a kérdezőnek :D

Köszi mégegyszer!

2016. júl. 9. 23:49
 30/33 anonim ***** válasza:
És amint meg lesz az új gépem, azonnal töltöm is le a SWTOR-t :D
2016. júl. 9. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!