Nem igazán. Egyszerűen legtöbbjük nem tudja hozni azt, amit elvárok és nincs energiám egy tonna vackon átrágni magam, hogy találjak valami olyat, ami elfogadható. Egyszerűen annyi profi, igazi, kiadott dolgot el akarok olvasni, ami nem kezdő próbálkozás, hanem olyan könyv, amit átnéztem, helyesírást javítottak, tördeltek, logikai szempontból javítottak, stb., hogy nincs hiányom, nem vagyok rászorulva kiforratlan amatőr munkákra.
Nem vagyok túl türelmes. :) Ráadásul viszonylag válogatós is vagyok és bizonyos dolgoktól rögtön elmegy a kedvem és nem olvasom tovább a történetet.
2016. jún. 21. 17:42
2/8 anonim válasza:
Én fent vagyok egy játékon ott nagyon sok írás van és elég profik ha akarod küldök privátba
2016. jún. 21. 21:30
3/8 anonim válasza:
A bloggerek is amatőrök, blogokat pl. szeretem olvasni.
2016. jún. 22. 09:58
4/8 IQNuQ válasza:
Igen, szeretem figyelni amikor fejlődnek napról napra, és számomra ez érdekes. Meg vannak ott is jók. Nem mondom, hogy olyanok amik a profik szintjét elérik, de olyat szeretek olvasni aki magához képest jó. Szóval amolyan tudományos megfigyelés céljából :D
2016. jún. 24. 14:32
5/8 anonim válasza:
Nem. Sajnos nincs időm annyit olvasni, amennyit szeretnék, és akkor már inkább gyakorlott írók jól szerkesztett, kiforrott, jó minőségű írásait olvasom. Amatőrök között nagyon-nagyon ritka az olyan, aki eléri a profi írók szintjét.
2016. jún. 25. 10:06
6/8 A kérdező kommentje:
De a profik is elkezdték valahol... ;-)
2016. jún. 25. 16:56
7/8 anonim válasza:
Igen, és ők is ugyanúgy gyenge dolgokat írtak, mint minden kezdő író. A különbség általában csak annyi, hogy a (leendő) profi író az első néhány regényét az asztalfióknak írja, kizárólag gyakorlásképpen, és legfeljebb csak pár embernek mutatja meg, akiktől használható szakmai véleményre számíthat. Az amatőr írók ezzel szemben általában (tisztelet a kevés kivételnek!) úgy érzik, hogy minden, amit leírnak, számot tarthat a nagyközönség érdeklődésére, gyakran csak a pozitív reakciókkal foglalkoznak és nem tanulnak a kritikából, csak gyártják az alacsony színvonalú, érdektelen szövegeiket.
2016. jún. 25. 17:03
8/8 anonim válasza:
Utolsó, jól mondod. Főleg nevetséges, mikor egymást dícsérik ezek a nagyon, nagyon kezdők és meggyőzik egymást, hogy jó az.
A fejlődéshez szükség van a negatív véleményekre is. Nem biztos, hogy kellemes, de ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!