Ír valaki regényt vagy másfajta könyvet?
Én eddig csak novellákat írtam, de most, hogy végre túl vagyok az érettségin, és itt a nyár, szeretnék elkezdeni egyet. A történet vázlata, és a főbb szereplők már megvannak, bár még gondolkoznom kell rajta:)
De jó lenne beszélgetni olyanokkal, akik szeretnek írni ^^
Még középiskolásként írtam egy kisebb regényt, illetve annak a folytatását 1/3-ig megírtam + pár évvel később ugyanabban a világban elkezdtem egy másik történetet is.
Mikor 6-8 évvel később visszaolvastam, megmosolyogtatott, látszik, hogy gyerekfejjel íródott az első "kettő". A harmadikon azért látszik, hogy érettebb fejjel írtam, de azt is vagy 5 éve firkáltam, most biztosan összeszedettebben írnám. Ezeken kívül írtam pár novellát is (főleg magyar fejlesztésű ész üzemeltetésű online sci-fi mmo-hoz), azok szerintem egész jók lettek.
Ha lenne sok időm, akkor szerintem a gyerekfejjel írt történetet újraírnám, mert az alapja nem rossz, csak volna mit fércelni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!