Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek melyik a kedvenc...

Nektek melyik a kedvenc Harrry Potter könyvetek? ( indokot is lécci )

Figyelt kérdés

2016. ápr. 24. 14:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Húha, nehéz választani:D

Azt tudom hogy amikor olvastam az ötödik volt a kedvencem, mert ott olvashattunk a legtöbbet Harryék roxfortos éveiről, imádtam a sok kis apró részletet benne, abban mélyedtem el a legjobban.

Imádom a 3.részt is annak ellenére hogy nagyon rövid, mert Remus és Sirius, a két nagy kedvencem itt kapja a legtöbb szerepet és érdekes volt az egész.

Az első 2 könyvet azért szeretem mert varázslatos, olyan gyermeteg de mégis tanulságos, igazi Harry Potter érzést kelt bennem:)

A 4.rész is tetszett,mert tele volt izgalommal.

A 6.részt szintén imádtam, ez az egész horcrux meg emlékes dolog nagyon megfogott, rejtélyes és érdekes volt.

És a 7.kötett...vegyes érzelmek:) emlékeszem hogy imádtam az eseményeket, ahogy szépen lassan összeraknak minden apró elemet, alig bírtam ki hogy ne olvassam el egy nap alatt az egészet.De egyben nem is akartam elolvasni, mert nem akartam hogy vége legyen:D

Szóval mindet imádom, talán a Főnix Rendje az ami kiemelkedik:)

2016. ápr. 27. 19:24
 12/13 anonim válasza:
Nekem a Harry Potter és a Főnix rendje, mert ott tudja meg Harry az igazságot a Voldemorttal közös múltjáról és itt már elkezdődnek a komolyabb összecsapások. És nem utolsó sorban szimpatikusak a Főnix rendjének tagjai:)
2016. máj. 22. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Az 5., és leginkább a hangulata miatt. Az egész olyan komor és lelkizős, de közben ott vannak éles kontrasztban nagyon vicces jelenetek is. Megjelenik a Grimmauld téri ház, Dumbledore Serege, Gróp, a Weasley ikrek első vicces termékei... A 4. rész végén van a nagy fordulópont, ahogy már előttem írták, és ez az 5. kötetben kezd el kibontakozni. Innentől válik a történet komolyabbá, feszültebbé (és ezt Umbridge jelenléte is fokozza), itt kell elkezdeniük felnőni...

Valahogy ez a rész érintett meg legjobban, ez áll hozzám legközelebb.

2016. júl. 7. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!