Nektek melyik a kedvenc Harrry Potter könyvetek? ( indokot is lécci )
Harry Potter és a Halál ereklyéi
Nekem tetszik, ahogy minden apró puzzle-darabka a helyére kerül, hogy végre teljes egészében látjuk a képet, és hogy mi miért történik. A végső csata pedig nagyon katartikusra sikerült, ami nagyban köszönhető a könyv első felének lassúságának, a kilátástalanság érzésének tökéletes megteremtésének.
A Főnix Rendjét nem kedveltem a Minisztériummal való szembenállás miatt, valahogy túl borúsra és ilyen szorongósra sikerült, de rájöttem, hogy egész jó, mikor összeáll Dumbledore Serege és együtt edzenek, meg amikor Harryt bevezetik a Főnix Rendjébe, ahol együtt van minden jó, szívesen élnék ott én is. :D
A 6. rész a legjobb szerintem amúgy.
A 7.-ről meg egy nagyon speciális érzés ugrik be, olyan képzet, hogy hárman vagyunk száműzetésben, valamin töröm a fejem, két barátom (mint Ron és Hermione) a sátorban van, én a sátor előtt ülök, csepereg az eső, és valahogy Keane - Nothing in my way c. száma van bennem közben, és valami hihetetlenül jó, fura érzés. :D
Nekem a 3. a kedvencem. Érdekes, izgalmas, frappáns, sok dolgot megtudhatunk a szereplőkről és az életükről.
Az 1.-2. kötetek szerintem kevésbé kiforrottak, a 4.-6. pedig nagyon elnyújtottak. A 7. az jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!