Mi a kedvenc könyvetek, ki a kedvenc írótok, és mit olvastatok utoljára?
Légyszi, írjatok kort is és nemet is.
Kedvenc író: Kazuo Ishiguro
Kedvenc könyv: A napok romjai/A főkomornyik szabadsága - Kazuo Ishiguro
Utolsó könyvem: Egerek és emberek
Te nem írtál kort és nemet amúgy :)
Az én kedvenc íróim Grecsó Krisztián és Irwin Yalom.
Rengeteg kedvenc könyvem van, de hogy ne a kedvenc íróimtól emeljek ki egyet: Ian McEwan: Atonement (Vágy és vezeklés, film is készült belőle).
Amit legutoljára olvastam az pedig A Rosie-projekt (Graeme Simsion), az is nagyon tetszett, már meg is vettem a folytatást, de még nem volt időm belekezdeni az egyetem miatt (most diplomázom).
21N
Kedvenc íróm Terry Pratchett. Amit utoljára olvastam, az tőle van: Égből szőtt kalap. Kedvenc könyveim tőle az összes Korongvilág regény.
Nagyon szeretem még Mark Lawrence és Diana Wynne Jones könyveit. Most kezdem majd el: Fritz Leiber - Éjasszonyok.
25/L
Kedvenc író? Soroljam? Oké.
John Keegan, Colleen Hoover, Jeffrey Archer, Stendhal, Rowling, Tolkien, J. L. Armentrout, Tosztoj, Robert Merle, Anthony Ryan, Mark Lawrence, Hahner Péter, Bill Bryson, Rachel Hawkins, Ken Follett, Philip Pullman, Jon Krakauer, David Roberts, Joe Simpson, Stephen E. Ambrose, Max Hastings, Robert Kershaw, Maurice Druon, Michael Sullivan
Kedvenc könyv: A fent felsorolt írók könyveinek többsége, plusz még néhány.
Jelenleg amiket olvasok: Jay Dobyns: A pokol angyala, John Keegan: A tengeri hadviselés története
25/L
Kedvenc könyv: Erich Maria Remarque - Nyugaton a helyzet változatlan
Kedvenc író: Szerb Antal
Utoljára olvastam: Kurt Vonnegut - Virágvasárnap
24/N
Kedvenc író: Stephen King
Kedvenc könyvek:Végítélet,Állattemető,Nem vagyok sorozatgyilkos,Harry Potter sorozat.:)
Utolsó könyvem: Viharsziget
17/L
Kedvenc írók (abban a sorrendben, ahogy megszerettem őket): Jacqueline Wilson, Meg Cabot, J.K. Rowling, Neil Gaiman, Jane Austen, Karinthy Frigyes
Kedvenc könyvek: Harry Potter, Büszkeség és balítélet, CSillagpor, Amerikai istenek, Sosehol, Vándorló palota, Egy különc srác feljegyzései, A macskát visszafelé simogatják, A tizenharmadik boszorkány
Utolsó könyvem: A párizsi Notre Dame/A tizenharmadik boszorkány (körülbelül egyszerre fejeztem be őket)
Kedvenc könyve(i)m: Harry Potter összes része (leginkább a Félvér Herceg és a Főnix rendje)
Kedvenc íróm: J.K.Rowling
Utoljára pedig az Éhezők viadala-trilógiát olvastam. :)
Kedvenc:
Victor Hugo: A nyomorultak
Kedvenc íróm nincs.
Utoljára olvasott:
Benedek Elek: Hazánk története
Jelenleg olvasom:
Lengyel Dénes: Régi magyar mondák
Tervezett következő művek:
Richard Dawkins: Az önző gén
Roberto Saviano: Gomorra
valamint Harsányi Zsolt: Magyar rapszódia, mert egyszer már elkezdtem, de alig olvastam belőle valamit, félretettem, és elfelejtődött.
( férfi )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!