Mi a kedvenc könyvetek? Olvastatok olyat, ami hatással volt rátok?
Legutoljára Isabel Allende Kísértetház című könyvét olvastam, nagyon tetszett. :)
16/L
Joanne Harris Rúnajelek c. regényét nagyon szeretem. Loki személyiségének felvázolása, hogy mindenki ellene van, de az olvasó mégis hihetetlen mértékben megszereti, szerintem zseniális, és ha szereted a skandináv mitológiát, megintcsak ajánlom.
Nagyon sokat olvasok, szóval nehezen válogatok, azt hiszem, ez megteszi.
régebben volt, de mindig ez ugrik be, ha arról van szó, hogy mi volt rám hatással(már könyvek szintjén gondolom).
Elenaor H. Porter: Az élet játéka
nagyon ajánlom mindenkinek, gyönyörű történet!!
Rám nagy hatással volt Szabó Magda Abigélje, ezenkívül L. M.
Montgomerytől olvastam az Anne- sorozatot, ami mindig az egyik kedvenc történetem lesz, bátran ajánlom kicsiknek és nagyoknak!
L. M. Montgomery könyvei különösen megfogtak, és a Harry Potter sorozat is rajtam hagyta a bélyegét. (Nem, nincs sötét jegy tetkóm.)
Még idén olvastam Lisa See: Hóvirág és a titkos legyező című könyvét, ami a Kínában játszódik és női sorsokról szól, napokig csak hápogni tudtam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!