Nektek mi a kedvenc könyvetek/könyveitek?
Nem olvastam még annyira nagyon sok könyvet, mert kb egy éve olvasok intenzíven, de érdekel a véleményetek, a kedvenceitek.. és akkor majd elolvasnám óket, mert már van olyan könyv ami hű de nagyon tetszett, de végül nem is volt olyan jó.. így most valamii tényleg nagyon jót szeretnék olvasni ^^
Egyébként bármi jöhet :) Mindent elolvasok :)
Az én kedvencem eddig a Végzet ereklyéi sorozat :)
A kedvenced alapján inkább a következőket ajánlom:
Catherine Fisher - Incarceron
Patricia McKillip - Boszorkányerdő
Anne Rice - Vámpírkrónikák sorozata
Sarah J. Maas - Üvegtrón sorozata
Én kedvenceim:
Mark Lawrence regényei
Terry Pratchett - Korongvilág minden egyes része
J. K. Rowling: Harry Potter (ezt már gondolom ismered)
Iain M. Banks könyvei (erre még nem állsz készen)
Michael J. Sullivan - Riyria-krónikák
Tolkien
George R. R. Martin
Patrick Rothfuss
Silvana De Mari
stb...
Én nagyon szeretem Szerb Antal regényeit. Az Utas és holdvilágban remek humorérzékkel fogalmazott meg nagy életigazságokat önmagunk kereséséről és felelősségvállalásról. Utóbbi fontos motívum a VII. Olivér című könyvében is, aminek szintén remek a humora. De ha csak agykikapcsoló szórakozásra vágyik az ember, akkor nem is választhatna jobb és igényesebb könyvet A Pendragon legenda című művénél.
Én személy szerint a háborús irodalmat is nagyon kedvelem, nagyon mélyen tudnak érinteni. Joseph Heller A 22-es csapdája című könyve nagyon közel áll a szívemhez, de ez elég megosztó könyv, értékelni kell hozzá a groteszk humort.
Harry Potter, The LoTR, Hobbit, Warm Bodies, Őslénypark 1-2
Vavyan Fable könyveinek zöme
Rio Negra árnyai
Éjszakai cirkusz, Könyvtolvaj, Három testőr
Nora Roberstől jó pár
Stephen King jó része
Most Holmes-ot olvasok, de szerintem eddig, nem nagyon tetszik a megfogalmazása, sajnos.
A vadonjáró tanítványa (könyvsorozat)
Armada (1-2)
Aurora (Új könyv, most ezt olvasom.)
A kedvencem Heidi Mclaughlin-tól a My Unexpected forever,de a top 10-es listám így néz ki:
1.Heidi Mclaughlin-My Unexpected Forever(Beumont series 2.)
2.Heidi Mclaughlin-Forever my Girl(Beaumont 1)
3.Heidi Mclaughlin-Finding My Forever
4,5,6-Kelley Armstrong-Sötét érő trilógia
7.Leiner Laura-Bexi sorozat
8.-Leiner Laura-Bábel
9.-Leiner Laura-Remek!
10.-Josh Malerman-Madarak a dobozban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!