Nagy Márk vs Cortez?
Márk!#márker
Cortez is ahhwww kategória, de Nagy Márk azért egy Nagy Márk.Imádom a cuki önbizalmát, meg a szövegeit:)
Egyértelműen Nagy Márkot választom.Hogy miért?A valódi életbe inkább egy hozzá hasonló emberrel futok össze mint Cortezzel.Az Szjg elolvasása után nagyon sokáig szomorkodtam, hogy nincs tovább, de a Bexi után úgy gondolom, hogy ez klasszi sokkal jobb és jobban meg is fogott. Lehet utána ideg összeroppanást kapok ha vége, de megéri xdd
Többen is irtatok, hogy bekepzelt, egoista, önimádó, stb. Na persze lehet, hogy az de istenem...emberek vagyunk hibázunk/vannak hibáink. És pont ettől valószerűbb a dolog.Arról nem is beszélve, hogy Bekával sokkal gyengédebb, figyelmesebb, soha nem bántaná meg önszántából, még Cortez többször is megtette...
Nekem Nagy Márk a best💟💟💟#nagymarkforever#berk#márkszi#poprocksztár💟💟
Szerintem is inkább Nagy Márk mert hát
vicces meg jófej...de Cortezt is birom
csak keveset tudunk rola
#marker ;)
Az Egyszer olvasása után egyértelműen Nagy Márkra teszem a voksom. ❤❤ szerintem Márk pont ettől az egoizmusától lesz Nagy Márk és olyan szerethetően és viccesen tudja előadni hogy nem lehet rá megharagudni.
De komolyan szerintem minden normális lánynak kijárna egy Nagy Márk❤❤❤ (vagy reálisra fordítva a szót hogy legalább egyszer lássuk hogyan mossa le a kocsiját😍😍😍😍😍😍)
#márker
Nagy Márk 😍
Cortez volt a kedvencem, de a Késtél után ez megváltozott. Ahogy sokan írtátok ő olyan unalmas valahogy... Márk pedig izgalmas, perverz, vicces, cuki, okos és sorolhatnám évekig. Szerintem ő a tökéletes pasi, még akkor is ha egoista... Ő Nagy Márk
#márker #márkcsintás #forevermárker
"Márker szív, márker lélek, márker leszek amíg élek!" <3 ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!