Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagy Márk vs Cortez?

Nagy Márk vs Cortez?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudok választani,Márknak a nagyképűsége,és a cuki féltékenysége,Cortez pedig hát..ő Cortez! Ez elég indok!! :D és szerintetek ?

2015. dec. 18. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%

Márk!#márker

Cortez is ahhwww kategória, de Nagy Márk azért egy Nagy Márk.Imádom a cuki önbizalmát, meg a szövegeit:)

2017. febr. 15. 16:25
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen Nagy Márkot választom.Hogy miért?A valódi életbe inkább egy hozzá hasonló emberrel futok össze mint Cortezzel.Az Szjg elolvasása után nagyon sokáig szomorkodtam, hogy nincs tovább, de a Bexi után úgy gondolom, hogy ez klasszi sokkal jobb és jobban meg is fogott. Lehet utána ideg összeroppanást kapok ha vége, de megéri xdd

Többen is irtatok, hogy bekepzelt, egoista, önimádó, stb. Na persze lehet, hogy az de istenem...emberek vagyunk hibázunk/vannak hibáink. És pont ettől valószerűbb a dolog.Arról nem is beszélve, hogy Bekával sokkal gyengédebb, figyelmesebb, soha nem bántaná meg önszántából, még Cortez többször is megtette...

Nekem Nagy Márk a best💟💟💟#nagymarkforever#berk#márkszi#poprocksztár�💟💟

2017. máj. 2. 17:11
 53/63 Nikikrupl17 ***** válasza:

Szerintem is inkább Nagy Márk mert hát

vicces meg jófej...de Cortezt is birom

csak keveset tudunk rola

#marker ;)

2017. jún. 15. 20:07
 54/63 Castiellis válasza:
#MÁRKER forever
2017. júl. 4. 20:18
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

Az Egyszer olvasása után egyértelműen Nagy Márkra teszem a voksom. ❤❤ szerintem Márk pont ettől az egoizmusától lesz Nagy Márk és olyan szerethetően és viccesen tudja előadni hogy nem lehet rá megharagudni.

De komolyan szerintem minden normális lánynak kijárna egy Nagy Márk❤❤❤ (vagy reálisra fordítva a szót hogy legalább egyszer lássuk hogyan mossa le a kocsiját😍😍😍😍😍😍)

#márker

2017. júl. 11. 16:28
 56/63 anonim ***** válasza:

Nagy Márk 😍

Cortez volt a kedvencem, de a Késtél után ez megváltozott. Ahogy sokan írtátok ő olyan unalmas valahogy... Márk pedig izgalmas, perverz, vicces, cuki, okos és sorolhatnám évekig. Szerintem ő a tökéletes pasi, még akkor is ha egoista... Ő Nagy Márk

#márker #márkcsintás #forevermárker

"Márker szív, márker lélek, márker leszek amíg élek!" <3 ♡

2017. júl. 12. 23:46
 57/63 anonim ***** válasza:
Márk, egyértelmű. ;) Nekem az tetszett a legjobban benne, hogy az egoista külseje alatt van egy nagyon okos, bölcs és odaadó énje is, amit csak Beki előtt "vállal". Pl. amikor szerzett két Blue October jegyet, hogy nem maradjon mellette üres hely (aki nem olvasta az Egyszert, annak ez most egy kicsit fura 😂), és pl. már a Valaholban is volt, hogy fontosabb neki Beki, mint a karrierje stb. Cortez meg egy sablon pasi, többen írták, hogy ők azért szeretik Cortezt, mert ő Cortez. Na ja.
2017. júl. 13. 14:42
 58/63 anonim ***** válasza:
100%
Szasza😍😍😍😍😍#babel
2017. szept. 23. 19:55
 59/63 Mindenjó ***** válasza:
MÁRK!!! MÁRK!!! MÁRK!!!
2017. okt. 7. 09:31
 60/63 anonim ***** válasza:
Nagy Márk!!! Szerintem Cortez ezzel a "szertlek, de mivel elv. jártál vkivel vmikor ezert bedurcizok és elkerüllek" eléggé idegesítő. Márk tökéletes!! Az egoizmusa teszi tökéletessé;)
2018. ápr. 12. 21:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!